Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj avto partneju/ci v uporabo

Kdaj avto partneju/ci v uporabo

vem, ker pride od mene

“moja” pa ni moja “lastnina” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mal si zabluzil, pa se ven vlečeš ..
Pravim da se ženska ne posoja…

Tvoja ali pa eskimska logika pa pravi:
če posodiš žensko se pa vrne lepša ☺

Ampak jaz je ne rabim posojat, ker je itak že najlepša, in če je nisem posodil tud od tebe ni mogla pridet..

A kapiraš, al ti je treba narisat?

Eh… saj veš občutek kontrole… da lahko sam… no… :)))
Tisto v tvojih mislih pa kr preskoči. ;)[/quote]
Tudi pri (nekaterih) automatskih menjalnikih lahko sam… :)[/quote]

Tiptronik? ;)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mogoče se tvoja s tem ne strinja. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne sodit vseh po svoji…

Saj ne sodim, samo razlagam NM-ja, ker se mi je zdelo, da nisi “razumel”. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma če sem iskren, ga niti nočem razumet…niti ga poskušam razumet

1. niti jaz niti moja nisva eskima.
2. eskimska logija drži (pri/za eskime)

sedaj pa sebi nariši v 3D in barvah, kar ne razumeš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tvoja last? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close