Kdaj avto partneju/ci v uporabo
upam, da je to lahkotnejša tema od stanovanja pri starših?
Kdaj zaupate avto (svoj!!) potencialnemu/i partnerju/ci v popolno uporabo (da gre z njim kamor hoče za kolikor časa hoče s komer hoče … )
Jaz popolnoma zaupam, ko me drugič popolnoma nažganega pripelje k sebi domov in počisti za mano, če posvinjam s kozlanjem po njenem stanovanju ☺
Avto imam najraje svoj. 🙂 Ne maram vozit od drugih – razen službene in testne. Moj je pa sploh obupno picajzlast in zato sploh nočem vozit njegovega avta. Sedaj ima on večji avto, ki je od obeh, pa ga zelo zelo redko vozim. Najraje ne. Če vem, da ga bo pil, potem greva s tamalim (mojmu). Pa nisem slaba voznica. Ampak če me daje trema pa hitro ratam raztresena.
Pa sem prevozila ogromno km s služenimi avti (passat, megan karavan…) in tudi testne imam večkrat pa ni nikol bilo niti praske.. 🙂 Enkrat sem peljala testnega (takega kot ga imava sedaj) pa je sedel moj zravn pa sem zadela robnik – ni bilo sicer hudega – še poznalo se ni, ker sem z gumo ne z feltnami.
ojej … čak mal … ti imaš SVOJ avto, on pa tistega, ki je od OBEH ??? WTF je pa to???? — in tip je tudi TVOJ???
[sup]sploh si ne upam natipkati kako bi te skurcal, ker bi admin in vsi modiji znoreli[/sup]
O šit si tečen 🙂
Ja mali avto je moj. Sem ga kupila še pred zakonom in pred tem ko sva živela skupaj. Njegov avto oz. skupni pa je skupni ker je kupljen s kreditom, ki ga plačujeva oba. Oba avta sta sedaj od obeh, ampak za lažje razumevanje sta moj avto – mali avto, in njegov avto – večji avto. Jasno??? 🙂
Meni ni problem, sta oba avtomobila dokaj nova, približno enakega ranga, tako da je v bistvu vseeno v katerega se kdo usede, itak sta kupljena s skupno prišparanim denarjem. Prej kot mula, sem pa moj avto, dala ko je parkrat prespal pri meni, seveda je bilo pa treba na avtu narediti kako generalko, zato ga je tudi vzel, pa svojega pustil meni. Sem imela samo delo s tem, sem ga skoz hodila pucat, ker so ga ptiči neki posrali, pa da ne bo preveč jezen, ko bo prišel po avto. Heh, mlada, neumna, zaljubljena, jaa, kje so tisti časi, zdaj se delam, da ne opazim kak je avto.
O šit si tečen 🙂
Ja mali avto je moj. Sem ga kupila še pred zakonom in pred tem ko sva živela skupaj. Njegov avto oz. skupni pa je skupni ker je kupljen s kreditom, ki ga plačujeva oba. Oba avta sta sedaj od obeh, ampak za lažje razumevanje sta moj avto – mali avto, in njegov avto – večji avto. Jasno??? :)[/quote]
jaz tečen ali ti šlampasta???
emmm .. ne, ni jasno ☻
a on vtika vajinega v tvojo ali svojega v vajino ???
in ti imaš svoje tangice on pa vajine gate ???
Daj mi zdaj, prosiiiiiiim, povej oz razloži kaj si s tem mislila… da se znebim enih misli, ki so se mi ob tem porodile :)[/quote]
Ok. Počasi. Vozim vse razpoložljive avte in tudi mojega lahko drugi vozijo. Ja? 😉
ps; še kakšna želja? :)))))))
Daj mi zdaj, prosiiiiiiim, povej oz razloži kaj si s tem mislila… da se znebim enih misli, ki so se mi ob tem porodile :)[/quote]
Ok. Počasi. Vozim vse razpoložljive avte in tudi mojega lahko drugi vozijo. Ja? 😉
ps; še kakšna želja? :)))))))[/quote]
Ja, mislil sem okrog klasičnega menjalnika in njegove ročke, ki je ponavadi drugačna od ročke avtomatskega menjalnika 🙂
ps; še kakšna želja? :)))))))[/quote]
Ja, mislil sem okrog klasičnega menjalnika in njegove ročke, ki je ponavadi drugačna od ročke avtomatskega menjalnika :)[/quote]
Eh… saj veš občutek kontrole… da lahko sam… no… :)))
Tisto v tvojih mislih pa kr preskoči. 😉
Ja, mislil sem okrog klasičnega menjalnika in njegove ročke, ki je ponavadi drugačna od ročke avtomatskega menjalnika :)[/quote]
Eh… saj veš občutek kontrole… da lahko sam… no… :)))
Tisto v tvojih mislih pa kr preskoči. ;)[/quote]
Hvala ti, zlata si, rešila si me “grdih” misli.
Me veseli da rada sama… no… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.