Kazza
Imam spet en problem…..Ko si posnamem film preko kazze in če si ga ne zapečem takoj, se mi le ta ob ugasitvi pc-ja izbreše oz. nekje izgubi. To se mi je začelo dogajati ta taden, prej je bilo vse OK. Kaj je narobe in kje naj (če se sploh da ) najdem izgubljene filme? Z mp3 je3 pa vse OK.
Hvala, Tina
Film niti katerakoli druga datoteka se ne more kar tako izgubit. Če pa se je pa nekaj hudo narobe.
Malo napiši oz preveri kdaj ti film zgine. Probaj ugasnit samo kazo pa poglej če je film še tam, potem probaj ugasnit računalo pa spet preveri,… Se ti računalo ugasne normalno al ne čist? Skratka malo več nam lahko zaupaš.
Glede spy programov je pa tko, da so pač del kaze in jih ne moreš kar ven pometat. Obstajala je Kazaa Lite, ki je bila kao spy free ampak glej ga zlomka, tud tam not je mrgolelo krdelo vohunčkov in raznih tajnih agentov.
Živjo,
Mogoče bo pomagal moj recept.
Jaz si vse downloadane fajle prekopiram ven iz kazzinega direktorija (My Shared Folder) v en drug svoj direktorij pa potem nimam nikakršnih težav. Pa še tako preprečim, da bi se mi potem drugi pasli po moji zbirki DL stvari in obremenjevali internet povezavo.
BTW: daš mogoče namig za kakšen dober sex film (me zanima kaj je bolj po ženskem okusu) Torej naslov ali ključno besedo po kateri iščeš.
Pa še en moj trik kako iščem po kazzi. Ko sem konektan na en file ki ga downloadam pogledam, kaj ima dotični še na svojem direktoriju. Tako sem našel že precej dobrih komadov in pa tudi kakšen res kul film.
LP
Bimbo
Forum je zaprt za komentiranje.