Najdi forum

Kažipot tours

Na članek opozorjeno na Odklopu

Tudi jaz sem bil lani v septembru na Zakintosu z Kažipotom pa ni bilo nobenih problemov kar se tiče zgoraj omenjenega članka. Imeli smo se super. Saj bi lahko dopustniki plačali nekaj več pa bi imeli apartma iz klimo in bi bil problem rešen. Da so se pa počutili kot v hiši groze pa skoraj ne verjamem. Kar se tiče pa vodiča je pa res, lahko bi bil mnogo boljši

Tudi mi smo bili pred dvemi leti v Laganasu v drugih apartmajih in z drugo agencijo.Na prvem spoznavnem večeru so nas vodičke opozorile na navade in možne neprijetnosti,omenile sta tudi Albance.Mi smo imeli apartma v pritličju v času odsotnosti smo imeli zaprto tudi vhodna vrata so bila zaprta, ponoči pa odprte balkone.Po nasvetu smo se vsi odločili za najem sefov in mi nimamo nobene neprijetne izkušnje,razen krulajočih se Angležev,ki ponoči delajo, podnevi pa spijo.

Glede vodiča oz. predstavnika……..on je bil po vsej verjetnosti plačan mal čez 3.000 sit na dan…..mislim zakaj bi se moral mučit in bit ustrežljiv in imet kakšno znanje in nasmejan obraz….. pač agencije te predstavnike plačujejo zelo malo in večina jih gre samo uživat in jih baš boli za stranke…….kdo pa bi se pretegnil samo za 3.000 sit na dan?! Nihče

Kolikor že dobi plačano, dobi plačano in verjetno se je strinjal z vsoto, če je delo sprejel. Ti predstavniki niso vodiči, ki bi 24 ur/ dan tičali skupaj s potniki in so na voljo samo, če pride do kakih zapletov (običajno). Koliko njega boli za potnike je razvidno iz tega članka, ki ni nič kaj dobra reklama za Kažipot. Če je njim prav, da zaposlujejo take ljudi je tudi meni.
Sama sem prvič in zadnjič potovala z Kažipotom v Budimpešto. Dolga zgodba, reševanje reklamacij iz njihove strani pa …no comment. Mene in mojih kolegov, ki so takrat potovali z nami sigurno ne bodo več videli.
lep dan in prijetno preživljanje dopustov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close