Najdi forum

ciao! naložila sem kazo in zdej me noče konektat.. kaj naj naredim oz kaj morm nardit?? hvala… lp

A kaj veš katero verzijo imaš, pri kazi ponavadi ni treba prav nič posebnega štelat, ampak se ti kar sama avtomatsko skonekta.

zadnjo free verzijo…

Imaš to doma, ali v službi?
Imaš kakšen požarni zid ali kaj podobnega?

Mogoče mora klikniti v levi zgornji kot na rumeno strelo. Potem pa je včasih potrebno kar nekaj časa čakati. Če jo pomanjšaš (pika v desnem zgornjem robu) mora slika oslička ali osla postati obarvana rjavo sicer je siva.

hehe, prav zanimivo, dva se pogovarjata o Kazii, tretji pa komentira
kako dela Emule.. hehe luuuuuzer

hehe, prav zanimivo, da se vsake toliko najde en osel, ki ne ve da se P2P programu reče eMule in ne Emule.

To je pa edina svetla resnica, čeprav jaz uporabljam izraz MULA, saj
če jo moraš hraniti z korenčkom, da dela, potem je to Mula in ne eMula.
Čeprav je pa seveda tudi res, da nisi priznal, da nimaš pojma o čem sta
se zgornja dva golobčka pogovarjala!
Priznaj in ti bo pol oproščeno, druga polovica se pa odbije na ludost!

Ljuba duša, tako lep, tako pameten poleg vsega pa še tako skromen – res ne nameravam prinavati ničesar pred navadnimi smrtniki kot si ti. Nekdo, ki moji superiornosti ne seže niti do kolen pač ne more dojeti bistrosti in širine ojega uma, tako da je vsaka nadaljna korespodenca popolnoma brezpredmetna.
Tako se v nadaljevanju posvečam gospodični tables in ji poskušam namigniti nekaj utrinkov iz Kaazinega centra za pomoč – z opombo, da je v zadnjem času emule veliko bolj zanesljiv strežnik brezplačnih kosil.
– v Kazza light options poglej če imaš omogočen 1214 port
– poskusi izklopiti firewall in potem poskusiti
– če dirkaš z XPji potem izklopi njihov firewall
– preveri če ni port 1214 blokiran. Če je uporabi recimo

itd

Lep pozdrav1

Wega
LepPametenSkromen

Ti odgovori so pa čisto luzerska posla.

hvala.. a ma kdo link do tastare kaze?

Ej, Luzer, a res nimas druzga dela, kot nam cas krast? Pa ne za branje tvojih maloumnih postov, temvec, ker moram uporabljati mis al pa tipko, da jih preskakujem! Dej skensli se s tega foruma, ce nimas nc pametnega svetovat!

Luzer je videt da si res pravi luzer! A ti znas samo kritizirat folk? Zakaj ne das raje kakega pametnega odgovora? Bi slo?!

Sama Kazaa ima vgrajenih preveč vohunov, K Lite ++ so žal umaknili, tako da trenutno ostane edina rešitev dietna kaza (vsaj kar se kaz tiče).

To pa tudi veš, da z temi programi ne smeš nalagati nelegalne vsebine na svoj disk, a ne? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close