Najdi forum

Kazaa – problemi

Ojla!
Kaksen mesec sem uporabljala Kazo brez problemov, sedaj pa mi kar naenkrat ko jo hocem zagnati vedno napiše :
Microsoft Visual C ++ Runtime Library
Runtime Error!
abnormal programe termination
– potem moram seveda kliknit OK in mi Kazo zapre.
Kaj bi lahko blo narobe , kako lahko to popravim ( bolj po domače prosim:))
In če ne, me zanima, ali lahko Kazo kar zbrišem ter potem naložim na novo – al se mi pri tem zbriše tud My Shared folder in vsa muzka ki jo že imam gor?
Hvala za odgovore, pa lepe praznike vsem!

Če še nisi opazila kazaa zelo počasi dol vleče zadne čase ker bo počasi šla v stečaj zato ti priporočam da si naložiš drug P2P program. Jest ti priporočam eMule. Iz mape My Shared folder si pa reje datoteke prekopiraj ali pa premakni v drugo mapo.

To je članek o Kazi

Bo tudi KaZaA Lite postala zgodovina?

——————————————————————————–

Podjetje Sharman Networks se je odločilo, da ukine priljubljeni P2P (Peer To Peer) program KaZaA Lite. KazaA Lite se je od svoje starejše sestre razlikovala po tem, da ni vsebovala nezaželenih vohunskih (spyware) programčkov, ki bi vohunili po sistemu uporabnika. Seveda je KaZaA Lite med uporabniki postala mnogo bolj priljubljena od standardne verzije programa. Razlog za ukinitev KaZaA-e Lite je spet denar. Namreč FastTrack omrežje je financirano z oglasi, katere KaZaA Lite odstrani oziroma jih ne prikazuje. Seveda pa to ni konec tovrstnih programov. V ozadju že kar nekaj časa kljubujeta WinMX in eMule, ki samo čakata na svojo priložnost za vzpon do prestola.

Meni najljubši je že dolgo WinMX. Zadnjič sem pobral še E-mule, vendar se z njim še nisem spoznal. Imam podobne probleme, kot nekdo, ki je više odprl temo. Đony, pojasniš nekoliko uporabo emule-a?

E-mule so kar res mule – počasne. Hitrejši je iMesh !

MareLJ imesh je na isti poti kot kazaa kmalu ga ne bo več pa imesh ma tud velik spywera. Men mula včash vleče do 200kb/s sam prave nastavitve morš pogruntat.

Niko napiš kaj te zanima povezava downloadanje… pol ti bom laži razložu.

Ok, tnx za info, bom si naložila še kaj drugega – sam še vseeno me zanima, kaj naj zdaj s Kazo in tem napisom naredim, da jo lohk uporabljam, dokler še dela?

Probej to dol vržt in še enkrat nalož kazo seveda si mapo My Shared folder prekopiraj da ne boš datotek izgubila ker nism sigurn al vse skupej pobriše al pa ne.

Kako v stečaj, če jo pa poznam šele zadnje leto?

Kazaa je zlo str program eden med prvimi P2P programi jest ga uporablam že dve al tri leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close