Najdi forum

Kazaa lite [k++ edition]

Pozdravljeni,

ne vem kako naj naredim, da bi lahko izbiral kateri direktorij naj delim z drugimi (shared folder). Sedaj je to direktorij “dokumenti” (in seveda tudi vsi znotraj njega).Tukaj imam veliko datotek, ki jih ne bi ravno delil z drugimi – tudi dokumenti za fax. Kako naj označim recimo le direktorij “filmi” v “dokumentih”.

Šel sem v meni “options” pa “find media to share”. Sem označil le direktorij “filmi”, pa mi vseeno shara “dokumenti” direktorij!!! Zadeva enostavno ne deluje. Karkoli označim, ne registrira!!!

pomagajte, hvala

Greš na Tools/Find media to share in pol določiš mapo, v FOLDER LIST

Tale meni je pod Options/find media to share. Pod tools ne obstaja. Morda nisi pozorno prebral moj post – to sem že namreč naredil, pa ne upošteva. Še dalje mi shara cel Dokumenti direktorij. Karkoli označim je zastonj, ne morem spremeniti.

hvala vseeno.
Morda ve kdo drug kaj narediti?

najbolje da ne šeraš nič

Ma ja fak…vse sem že sporobal…Vse sem odkljukal, pa mi vseeno shera dokumente…piz*************!!!!!!!!!!!!

walkaround: premakni direktorij “filmi” ven iz dokumentov, kar direkt na C recimo. Čeprav priznam da je vseskup mao čudno.

Si prepričan, da ti to res dela? Preveri preko drugega uporabnika. Najverjetneje ti samo kaže, da imaš nekje spodaj javni direktorij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close