Najdi forum

Kavitacija

Pozdravljena,

Hodim na kavitacijo in na frekvenco zaradi celulita. Potrebnih bo 5 terapij. Mi lahko prosim poveste, zakaj imam po, zdaj 2.terapiji, več celulita in je 10x bolj opazen, kot prej. Koža pa je popolnoma mlahava. Stanje je grozno, prej ni bilo niti najmanj tako, sploh ker se skozi ukvarjam s športom, je bilo tkivo napeto.
Zanima me vaše mnenje. Ali je to normalen proces zdavljenja s kaviatcijo, pa bo potem bolje, ali naj raje odneham, ker je lahko slabše. Kavitacija je na ročko, ni vakumska.

Najbolje je da se posvetujete s svojo terapevtko, ki vas tudi vidi.Lahko da se pri čiščenju spreminja vaše tkivo in se bo sčistilo.Če boste dokončala s terapijo boste videla kolikšen je rezultat.Ko zaključite povejte svoje končno mnenje!

lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Evo, končno mnenje (sem malo pozabila na ta forum). 6 terapij sem imela vsega skupaj. Moje stanje je slabše kot je bilo. Koža mlahasta, prej čvrsta, nesorazmerje v velikosti ritnic, skratka odsvetujem. Sploh za težavo, kot je bila moja, to je kompakten celulit.
Moja zadnjica je kot bi bila iz vode, res, porazno. Tako, da me zdaj čaka še bolj intenzivno delo v fitnesu.

N.

Kaj so ženske pripravljene narediti za videz!Toliko denarja za nič!Ali sploh veste, koliko je to nevarno in kam gre ta maščoba?Ali veste, da se ta maščoba samo prerazporedi in molekule zmanjšajo, vse gre v kri, potem pa morajo jetra to predelati, pa limfni sistem tudi!Prištedite 600 evrov in si raje omislite počitnice , pa redno se ukvarjate z športom, pijte ogromno vode, pa malce shujšate, vse to nič ne stane!Ženske!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close