kaviar
kaviar serviraš v majhni stekleni posodici, katero postaviš na zdrobljen led, ki je v malo večji stekleni posodici…. vse skupaj postaviš na večjo ploščo, lahko je steklena, okrog pa dekorativno položiš koščke masla……v posebni košarici serviraš popečen toast in ga pokriješ s servieto iz blaga, da zadrži toploto……vsakemu v pogrinjek postaviš desertni krožnik in nož……z nožem potem namažeš maslo na toast in na to še malce kaviarja…….vse skupaj je najboljše jesti samo s sprednjimi zobmi, tako, da si pomagaš z jezikom med zobe pritiskaš ribja jajčeca, ki tako popokajo in se razlivajo po ustni votlini….tako jaz to delam…….
vseeno kakšno maslo……jajčeca moraš stisniti z zobmi, ali z jezikom ob zobe, da se razlije po ustni votlini….to je tisti pravi okus….poleg se lepo pije šampanjec ohlajen na okoli 9 st. C……v duty free shopih ponavadi ne prodajajo pravega kaviarja, ampak jajčeca morskega zajca, ali jajčeca lososa, ali postrvi….pravi kaviar je dosti, dosti dražji….če imaš kakšne veze iz Rusije……..
Forum je zaprt za komentiranje.