Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavbojke

Kavbojke

Kupila sem si kavboje Dorothy Perkins in me zanima, kaj je tista reč, ki jo dobiš zraven (zgleda kot pas, le da je na sredini razširjeno – iz istega materiala kot kavbojke)? Tiste, ki imate te kavbojke boste ziher vedle o čem govorim. Očitno sem čist za luno.

Tudi jaz sem si poskusila te kavbojke in mi ni bilo jasno kaj je to. Verjeno je pas, lahko bi bil tudi trak za na glavo, ki se zveže vzadaj.
Naredi se noro, pokliči v trgovino in vprašaj prodajalko, po moje ti bo povedala.
Lp, ina.

ina.

Jst sem nekaj podobnega dobila enkrat na enih hlačah,ne vem katere znamke,v glavnem men se je zdel,da je to kot en trak za čez prsi,da izpade kot ena majčka,ki si jo uzadej zavežeš.Je to možno?

Mogoče pa je tak pas ki se sploh ne zaveže ampak samo da notri in pri zadrgi ni zavezano ampak na obeh straneh visi dol? No tudi take pasove sem že videla ampak ne vem pa točno o čem govoritš ker teh hlač še nisem videla.

Definitivno za na glavo, kot rutka…jaz jo nosim.

ma ne, to je top za čez prsi. kupila sem podobne kavbojke v top shopu in sem kar vprašala prodajalko. potem sem jo pa še vprašala: ja, kdo pa to nosi??? in je rekla, da nekatere nosijo, če je vroče. še nisem nobene vidla. al pa se skrivajo he he

skratka to je top.

:)))) več ljudi, več idej.

Mišljeno kot top, a jaz ga ne nosim !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close