kavbojke
Nekaj me zanima. Kupila sem kavbojke levis, ki imajo v sebi nekaj elastana (tako, kot večina zdajšnjih kavbojk). Ko sm bila v trgovini sem jih komaj spravila gor, ker so bile ozke. Ko pa sem jih imela 2 uri gor so se kavbojke nenormalno raztegnile. Vsaj za eno, če ne za dve številki.
Povejte mi nekaj: Kakšne kavbojke potem kupite, da ostanejo oprijete? Take, ki jih v trgovini ne moreš zapet?
LP
Če si jih komaj spravila gor, so ti bile premajhne. In so se pač raztegnile toliko, da si se lahko premikala pa mogoče celo usedla. Kavbojke se pač raztegnejo ob nošenju (po moje tiste z elastanom še bolj). Ob pranju se bodo spet skrčile nazaj in ti bodo bolj popete.
Kavbojk, ki jih v trgovini ne morem zapet, pa ne kupujem, ker se imam preveč rada in si želim kdaj pa kdaj normalno zajeti sapo pa sama pobrati, če mi kaj pade na tla……
Racka,cudno da so se ti raztegnile,namrec kavbolke ki imajo elastan notri se ne raztegujejo. Jaz imam dvoje z elastanom (res je da ga je verjetno vec kot v tvojih) in se mi niso raztegnile niti za milimeter…
Ce so kavbolke brez elastana ali z zelo majhno kolicino elastana,jaz vedno vzamem take,ki jih komaj zapnem,ker te se pa ponavadi res raztegnejo za eno stevilko. In potem jih tam v kabini komaj na rit stlacim :))) in poznam veliko punc ki imajo iste fore:))
Racka zdaj nimas kej,edino da jih gres zamenjat za kaksne druge…ampak ko jih bos oprala bojo spet oprijete vendar ne za dolgo na zalost.
Kavbojke mi niso bile premajhne, pač pa OPRIJETE in lahko sem se tudi usedla in celo premikala. Vedno kupujem kavbojke levis (ista številka) in še nobene se mi niso tako nenormalno raztegnile kot te!
Tudi jaz ne maram premajhnih kavbojk, želim se samo, da bi bile tudi 2 uri po nošenju oprijete, ne pa da se v pasu in pri stegnih raztegnejo več cm.
Forum je zaprt za komentiranje.