Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kavarne Cacao, izkušnje?

Kavarne Cacao, izkušnje?

Do zdaj sem obiskala dve Cacao lokaciji. Največkrat v Portorožu in dvakrat v Ljubljani na nabrežju.

Iskreno, tukaj se plača lokacija precej bolj kot vsebina. Kava je povprečna, kdaj pa kdaj celo zanič. Sladice znajo biti postane. Pri koktajlih in nekaterih sladicah pa je smešno to, da jih pol preprosto nimajo na zalogi.

Cene so postavljene, kot da boš dobil vrhunsko doživetje, v resnici pa je vse skupaj en velik meh. Ambient je lep za fotko, ampak brez prave duše. Postrežba počasna, pač nezainteresirana študentarija. Čistoča tudi ni vedno na nivoju.

Na koncu ostane samo mlačen vtis. Lepo za pogledat, drago za plačat, ampak da bi te navdušilo, tega pa ni.

Imate ostali boljše izkušnje?

A ti prav delaš slabo reklamo za njih? Preboli že.

Ne hodim v lokale, ki so namenjeni pozerjem, tako da težko ocenim. Verjetno vas lupijo s slabo kvaliteto, ker pač morate bit tam. Kam pa pridemo, če ne bi šli v Cacao v Portorož….

Zakaj so zdaj to pozerski lokali prosim?

V redu lokal, kava dobra, sladice tudi.  Je pa drag, mogoče te zato žuli?

Ravno zato ne hodim v Cacao, ker ni nič posebnega, drago pa nenormalno.

Ob Ljubljanici je polno super lokalov, cene so pa itak vrhunske.

Ni predrago.

Je samo ona prerevna 😉

Predrago??? Za koga? Res ste ovce ki se guzite na neke kao fensi pokacije samo zato da se razkazujete. Prava elita si ne maže riti s posedanjem med rajo kot ste vi ki mislite da ste nekaj dokazali v življenju ker ste šli posedat v kao drag lokal jao jao jao

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj398, 25.08.2025 ob 13:01

Zakaj so zdaj to pozerski lokali prosim?

Zakaj? Če ti ni jasno, si očitno ena od njih.

Kava za 5 evrov pa potem domov jest pašto na akciji. Večina vas tja hodi da vas drugi vidijo, ne pa zaradi kvalitete. Če bi bilo zares dobro, bi šla tja lokalna publika, ne pa samo turisti in wannabe bogataši.

Jaz sem pa imela čisto drugo izkušnjo kot avtorica. Meni je bilo na terasi v Portorožu top. Sladoled je res en boljših, sploh tisti z Nutello. Tudi postrežba je bila čisto ok, prijazni, hitri, nič za jamrat. Cene so pač Portorož, a zame je vredno zaradi lokacije in ambienta.

Cacao je ena največjih nategavščin v tej državi!!!! Kava je slabša kot tista iz aparata. Sladice zgledajo kot da jih je nekdo kupil v Hofru pa cene kot da si v Dubaju. Vse je bolj za turiste in pozerje, ki rabijo nekej dokazat. Postrežba brez volje, kot da si jim v breme mize so ble lepljive. Če bi to odprl nekdo v kakem povprečnem slovenskem mestu brez morja zraven bi crknilo v treh mesecih!!!! Ampak ker ma morje in sonček zraven, vsi ploskajo in fotkajo. Res ena žalost.

Maaa, 25.08.2025 ob 13:52

Cacao je ena največjih nategavščin v tej državi!!!! Kava je slabša kot tista iz aparata. Sladice zgledajo kot da jih je nekdo kupil v Hofru pa cene kot da si v Dubaju. Vse je bolj za turiste in pozerje, ki rabijo nekej dokazat. Postrežba brez volje, kot da si jim v breme mize so ble lepljive. Če bi to odprl nekdo v kakem povprečnem slovenskem mestu brez morja zraven bi crknilo v treh mesecih!!!! Ampak ker ma morje in sonček zraven, vsi ploskajo in fotkajo. Res ena žalost.

V Portorozu hodimo v Mignon, v Ljubljani sta mi pa oba lokala ok, lepsi mi je ob Ljubljanici in grem veckrat tja na kavo in sladoled, ce se nas dobi vec, pa v btc, koktejlov pa res ne pijem.

Kava je dobra, vsaj ta z mlekom in brezkofeinska tudi, pa sladoled je dober, meni dovolj.

Malo.je že vse zastarelo…. moti me, da pri sladoledu v skodelici postrežen ne dobiš sarviete, postrežba glede na ceno ni dobra. Sladoled je pa res odličen.

Zadnjič sem se sprehodila skozi Milje.

Tam na levi strani ceste in pomola imajo sladoledarno. Zelo prijazni, ogromno vrst sladoleda, odličen in ugodne cene.

Mija942, 25.08.2025 ob 13:10

Ravno zato ne hodim v Cacao, ker ni nič posebnega, drago pa nenormalno.

Ob Ljubljanici je polno super lokalov, cene so pa itak vrhunske.

Kaj “posebnega” pa bi moralo biti, da ti ne bi najedalo po forumu?

Pojdi na top lokacije v centrih drugod po Evropi, Dunaj, München, Benetke, Dubrovnik, Portorož, Pariz, Pisa, Genova, Praga….  povsod je tako da se računa lokacija z najlepšimi razgledi.  In Cacao jo pač ima.  Lahko pa greš na poceni kavico v kakšen pajzel v stanovanjski soseski.  Tam je malo ceneje.

Ni mi jasno, zakaj strežejo študentje, namesto profesionalno izšolanih natakarjev. Sprašujem se tudu, če imajo opravljen higienski minimum.

Ne maram, da mi strežejo pojave, ki se naslanjajo na mizo, govorijo (pljuvajo) preko moje odprte kave ali sladoleda in pijače, vode in druge pijače morajo biti v lokalu postrežene v steklenih stekleničkah, ne v plastičnih (!!!)…. , led kar z roko prijemajo in  dajajo v kozarce…

V Kakavu manjkata kvalitetna ponudba in kvalitetna postrežba.

Cacao je spakedranka od kakava in če že greš tja, je logično, da ne naročaš “kave”, ampak raje poskusiš srečo s kakšno vročo čokolado.

Jaz sem bila razočarana nad Zvezdo. Zaflekani stoli, blazine pa tako zamazane, da ni šans da umazanijo dol spraviš.

Ko sem v Portorožu grem obvezno na sladoled, ker mi je njihov najboljši. Do zdaj nisem imela slabe izkušnje. Cene pa so seveda primerne lokaciji.

je ok, boljši od šipcev, ostalo above average. Postrežba je hitra, ni pa nek poseben nivo. Ker gre za masovke nimajo ne vem kakšne izbire pač. Mogoče plus pri sladicah, da se verjetno hitreje obračajo..ampak to je vse tako..parkrat na leto, za več ljudi, nahitro, ker veš da boš dobil mizo vsaj notri. Mnogo lepši ambient mi je v Zvezdi v Btc. Tudi sladice nedvomno boljše. Nqtakarji niso vau ampak najbrž zanje ni denarja. Men sta všeč Zvezda in Cacao ker sta plod slovenskega znanja in nista multinacionalki pa še vedno velik prostor (ni enostavno pokriti takih najemnin)  in veš da se bo našla miza.

V btcju sam neki gayi delajo

Bili v Portorožu pretekli vikend, je ravno naneslo, da smo se večja družba ustavili pri Cacao, kjer smo se odločili za sladoled, kavo in pijače, najbrž nas je res potegnil ambient. Postrežba zelo povprečna (zmačkana študentarija), kvaliteta za račun, ki smo ga prejeli pa zelo pod nivojem. Dva sta jedla sladoled z okusom pistacije (dan prej pa enako v lokalni slaščičarni sredi Slovenije, ki slovi po res dobrem sladoledu) in sta rekla, da mu ta sladoled iz Cacao ne seže do gležnjev. Tudi moja sladoled je bil čisto povprečen. Tam plačaš pač ambient.

V Ljubljani dokaj počasna postrežba napram Portorožu.

Sladoled in tortice so odlične, cene visoke.

V njihovih lokalih je prijetno. Nisem velikokrat tam, a imam lepe spomine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close