Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavalir: DA ali NE

Kavalir: DA ali NE

To pa ni več kavalirstvo. Mi pa govorimo o kavalirstvu, kamor spada tudi to, da ji posodiš tisti tvoj pulover. Pravega deda itak dodatno grejejo dlake tistih nekaj minut. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Posodiš ji ga samo v primeru, da te ne zebe. Njen problem, če se ni dovolj toplo oblekla.

Pa še to. Če bi tebi bilo mraz, njej pa ne, ti skoraj zagotovo ne bi posodila odvečen kos oblačila. Ker si dec, boš pa že preživel v mrazu, pa magari, da je -20 stopinj, ona, ker je ženska, je pa že uboga revica potrebna pomoči. Spet smo tam, pri enakopravnosti, ki v resnici sploh ne obstaja. Kar obnašaj se kot kavalir, če ti je takšno obnašanje pisano na kožo, meni ni.

Vem, da bi mi ga, o tem sploh ni dvoma. Ne vem, kake imaš ti odnose do ženske, da so take do tebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče ti niso pisane na kožo. 😉

Mogoče se pa motiš, mogoče pa cel čas govoriš bedarije. 😉

Odvisno kaj je zate bedarija. Lahko le potrdim, da je vse res. :))

Lepo je sanjat.

pri belem dnevu…

Kaj pa vem. Moje sanje so običajno bolj slabe ali pa se jih sploh ne spomnim. Pa zelo redke tudi. 🙂

Ne vem no.
Vi govorite en čas o kavalirjih stare šole (ki so v zameno za žensko podrejenost izvajali drobne
uslugice, kot češ, dejmo skrbet za nebogljeno, ubogo žensko bitje, ki si niti vrat ne zna odpret)
En čas o osnovni prijaznosti – ta je (zame) pač pogoj…če me bo tipo pred vrati odrinil, pol mi jih
pa zalopuntnil v fris…..je dragi moji dečko enostavno debil. In avtomatično odpade.
In potem o copatah…te so mi pa sploh antipatični…najdejo si žensko, ki ji niso kos in sta oba
nesrečna…ne glede na “usluge”, ki jih on dela zanjo…

Jaz sem samo za osnovno prijaznost in lep karakter.

Jaz sem samo za osnovno prijaznost in lep karakter.[/quote]

Ponavadi pri drugem iščeš, kar tebi manjka. A ni tako?

Ponavadi pri drugem iščeš, kar tebi manjka. A ni tako?[/quote]
Ponavadi ja, vedno pa ne. Če si sam prijazen, si menda ne boš poiskal nesramnega partnerja. Ne dobiš vedno tega, kar si želiš, pač pa to, kar si zaslužiš.

Ponavadi ja, vedno pa ne. Če si sam prijazen, si menda ne boš zavestno iskal nesramnega partnerja. Kdo si pa tega želi? :)) Ne dobiš pa vedno tega, kar si želiš, pač pa to, kar si zaslužiš.

Glede na to, da mora partner imeti tudi lulčka….bo že držalo.

Problem pri večini kavalirjev je ta, da se na tak način obnašajo samo do tistih žensk, ki jih smatrajo za dovolj privlačne. Npr. pridržal bo vrata mladi postavni dvajsetletnici, ki jo še pozna ne, starejši sosedi, ali pa sosedu, jih pa zaloputnil pred nosom. Takšnih primerov imaš še pa še…

To že avtomatsko pričakuje nekaj v zameno. V tem primeru je to seks. Torej govorimo o fakfehtarjih in ne o kavalirjih…

Ti pa že spet ne govoriš o kavalirjih, pač pa o fukfehtarjih.

Citiraj samega sebe butelj. Ne mislim ti več odgovarjat…

Ponavadi ja, vedno pa ne. Če si sam prijazen, si menda ne boš poiskal nesramnega partnerja. Ne dobiš vedno tega, kar si želiš, pač pa to, kar si zaslužiš.[/quote]

Ne, to ti misliš, da si zaslužil pokoro, ki si jo v življenje fasal. Eni ljudje pač mislite, da si zaslužite babe, ki vam življenje tlačijo v greznico večne slabe vesti. Taki ste ponavadi nagnjeni tudi k mračnjaškim religijam. Obsedeni z večno krivdo za nekaj.

Moja meni ne tlači življenja v nobeno greznico, ampak mi ga olepšuje. Zamenjal si me za svojega kolega. Da nisi ti obseden z nesprejemanjem odgovornosti za svoje življenje? 😉

Moja meni ne tlači življenja v nobeno greznico, ampak mi ga olepšuje. Zamenjal si me za svojega kolega. Da nisi ti obseden z nesprejemanjem odgovornosti za svoje življenje? ;)[/quote]

Po moje ti babe sploh nimaš. Razen v domišljiji.

Glede na to, da mora partner imeti tudi lulčka….bo že držalo.[/quote]S pridevnikom “simpatičnega” ? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja meni ne tlači življenja v nobeno greznico, ampak mi ga olepšuje. Zamenjal si me za svojega kolega. Da nisi ti obseden z nesprejemanjem odgovornosti za svoje življenje? ;)[/quote]

Po moje ti babe sploh nimaš. Razen v domišljiji.[/quote]
Potem imam pa hudo dobro domišljijo. 🙂

Glede na to, da mora partner imeti tudi lulčka….bo že držalo.[/quote]S pridevnikom “simpatičnega” ? :)[/quote]

Viš, ko ne bereš……ne simpatičnega – prijaznega, pa s karakterjem 🙂

S pridevnikom “simpatičnega” ? :)[/quote]

Viš, ko ne bereš……ne simpatičnega – prijaznega, pa s karakterjem :-)[/quote]Prijaznega s čvrstim karakterjem? 🙂

Ok, mislim, da mi je jasno :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close