Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavalir: DA ali NE

Kavalir: DA ali NE

Kaj punce raje vidite, da fant s katerim preživite svoje trenutke, naredi vse drobne malenkosti za vas (beri: odpira vrata, oblači plašč, ti da vse prav) in se gre pravega kavalirja ali da vas pusti, da ste svobodne in enakopravne v nasprotnem smislu kavalirja.

Babam je najbolj všeč, če se jim uležeš pred noge, da si lahko čevlje obrišejo ob tvojo faco. Najbolj seksi se jim sploh zdiš, če jim vdano slediš kot psiček.

Se strinjam z marihuanco. Vsak naj dobi svoje. Če je tip bolj ležečki, je prav da se mu ustreže.

To si pa res nizko padel, če si ji dopuščal, da si je čevlje brisale ob tvojo faco in si ji sledil kot psiček. 🙂
Potem pa te še na čevelj na koncu dala? 😀

Počasi bo treba obrniti list v svojem življenju, kot pa na to temo popisati celotni M/Ž čvek, kakšne p** so ženske.. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Marsikatera ima rada razvajanje. 🙂
Vendar ne čez čas jokati, da se počutiš podrejenega. 🙂
Kavalirstvo bi naj bilo z obeh strani prisotno v enakem razmerju.

Tisti, ki ne dojamate sarkazma v marihuaninih postih vam itak ni pomoči.

V vsakem sarkazmu je nekaj resnice. Kdor tega ne ve, mu lahko mi pomagamo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti najprej sebi pomagaj, potem boš pa drugim.

vse si pomešal. Kavalir =/= copata. To kar ti opisuješ kot dobre kvalitete, dejansko niso zaželene (da ji v vsem kima, halo?, saj ni cucek na baterije). Je zaželeno, da si prijazen in narediš kdaj kako uslugo za svojo žensko; bolj te bodo cenile, če se boš znal iskreno pogovarjat, če boš obziren do njenih čustev, če boš povedal, ko ti kaj ne paše, če boš aktiven, ne zgolj sledilec ali avtoritaren človek, če boš dajal svoje pobude, če se bosta usklajevala…

Če daš ženski vse prav, potem to pomeni, da imaš ti vse narobe. Po možnosti tudi tisto, da ti je v resnici všeč. 🙂
Najprej moraš vedeti, kaj sploh kavalirstvo je, da lahko o tem sprašuješ. Zaenkrat tega še ne veš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Men tudi ni prav, da mi moški vse k riti “prinese”. Imam dvoje rok, s katerimi si lahko sama odprem vrata, oblečem plašč,…. posveti mi pa večkrat res kakšno malenkost, za katero sem hvaležna.
Takšno pozornost dobijo frajlice, stare okoli 25 – 30 let od dedcev nad 60, 70,… Takšni so še iz “stare šole”, se morajo trudit okoli punc/žensk, da jih čimdlje obdržijo.
Pa o enakopravnosti – nimam rada copate – moški mora bit moški – vsaj jaz se mu pustim voditi (pa ne preveč- hehe – velikokrat mu raje dam prav (mi je všeč, ker je potem ponosen kot pav).

Ti tudi zgleda ne veš, kaj pomeni kavalirstvo …

Ja ženske imajo zelo rade kavalirje 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

http://www.preberite.si/gospodje-kavalirji/

Short verzija kopirana iz strani:

Kavalir dami odpira vrata v stavbe in avtomobil.
Kavalir je spoštljiv, očarljiv ter upošteva splošna pravila bontona.
Kavalir brani svojo damo, v primeru da jo kdorkoli ogroža.
Kavalir poravna račun na prvem zmenku.
Kavalir pomaga dami obleči, oziroma sleči plašč.
V kolikor kavalirjevo spremljevalko zebe, ji le ta ponudi svoj plašč.
Kavalir zna svojo damo presenetiti z rožami tudi izven običajnih obletnic in praznikov.
Kavalir pristavi dami stol k mizi, oziroma ji odstopi svoj stol, če le teh primanjkuje.

Pač dejstvo je, da tudi kavalir moreš znat bit z občutkom….. meni kaki kvazi posiljeni kavalirji delujejo še bolj smešno kot tisti ki tega ne počnejo….

Enkrat se spomnim, je ena skupina (par ljudi ene 4-5) hotla it ven, pa je tip žensko ker je prva hotla it ven, dobesedno prestavo nazaj, da ji je vrata odprl oz pridržal….

To za mene ni kavalirsko, niti ni izpolnjen namen….

Jaz tudi čistim tujkam pridržim vrata, če vidim, da gredo za mano ali karkoli….

Edino kar je tako neumno oz. posplošeno, je to

Kavalir zna svojo damo presenetiti z rožami tudi izven običajnih obletnic in praznikov.

Kot da imajo VSE ženske rade rože….. Če je to pogoj kavalirja, potem pač nikoli nisem bil, ker jaz raje kupim kaj bolj praktičnega ali kaj kar ne zavržemo v pariih dneh (al pa ni treba zalivat skoz)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kavalir izhaja iz besede cavallo – konj.

Point kavalirstva ni v tem, da moški pomaga ženski, ker le-ta ne zna/ne zmore sama. In tu je moj komentar na monči-žnj-nick povsem na mestu.

Jasno, prijazni smo lahko tudi do popolnih tujcev, hvala bogu.

Ne izhaja iz besede KONJENIK!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če upoštevam vse te točke, ki jih je izpostavil Matkić, je potem kavalir nič drugega kot copatar. Preveč se trudi okoli ženske, da bi si pridobil njeno naklonjenost. Pomembno mu je samo kako se ona počuti, za svoje potrebe/želje mu je pa figo mar.

Tu sem se še najbolj nasmejal :”V kolikor kavalirjevo spremljevalko zebe, ji le ta ponudi svoj plašč.”

Sorry, ampak jaz nisem skočil v zvezo zato, da bi sredi zime zmrzaval v puloverju.

Moški, ki se trudi pridobit naklonjenost ženske je nesamozavesten luzer. Tisto rožico ji lahko prineseš dvakrat na leto, to je še sprejemljivo, kar je več je pa že pretiravanje. Takšni moški so skenslani že po enem mesecu. Ji kupuje mobitele, verižice, uhančke, plačuje za potovanja, pa ga na koncu vseeno skensla za drugega.

Nagradi se jo, ko si to tudizasluži. Podobno kot ne boš otroku kupil igračke, če ni bil dovolj priden. Žensk se ne razvaja, posledice so lahko katastrofalne.

Zakaj ne? A ne veš da jim u indiji al nekje režejo ščegije. Mej mal srca no 🙂

Končno je podpis na mestu.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jah tko je to če je neki kot neki druzga nekje in zato je treba temu primerno (čustveno) odreagirat. Ženske dresirat kot otroke?

Glede kavalirstva: ne škodi zdravju v pravi meri
Tako kot so že drugi napisali, če se samo na to zanašaš ni preveč dobr.

@Robi … — ups, sem pozabil, da tebe bejbe pretepajo na mrtve in žive, da kaj od tebe imajo

Ni mu figo mar, ker za njegove želje poskrbi njegova ženska. Če se nekdo v odnosu obnaša kot egoist, pa se to seveda ne bo zgodilo. To pa ti je tako dobro znano. 😉

Precej beden respond. Egoizem nima s tem opraviti prav nič, govoril sem o pretiravanju. En se dvakrat bolj trudi v zvezi kot tadrug.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close