Katoliški vikend vojaških veščin odpovedan
Katoliška mladina je zaradi hudih pritiskov nanje, morala vikend, ki bi ga vodil nekdanji vojaški specialec Debeljak, ki se je dal pred kratkim krstiti, odpovedati.
Ko se levičarji kažejo v partizanskih uniformah s pravimi, kovinskimi mitraljezi na javnih prireditvah, je to ok, ko je nekaj mladih s plastičnimi igračami nekje, kjer ne motijo nikogar, to ni ok.
Prvorazredni in drugorazredni državljani.
Monklja, 02.09.2025 ob 16:07
A ni ravno Jezus rekel, da ne smeš nikomur škoditi? Tako pravi Primc. Pa župniki tudi.
Katoliška mladina nima kaj streljat. Se ti ne zdi? Oni morajo biti vzor ostalim. Tudi rekel Jezus. Oni naj molijo, se učijo gospodinjstva in menjavanja plenic.
Grehe pa naj delajo grešniki, a ne?
In kako škodiš nekomu, če streljaš plastične kroglice? Imamo nekaj odličnih strelcev, legendarni 3x ni olimpijski medalist Rajmond Debevec ti je kaj znan? Biatlon?
Jaz če nekdo omeni orožje, najprej pomislim na šport, ti pa na nasilje. Zanimivo in zaskrbljujoče, kak0 ti delajo možgani, me je kar malo strah takih psihopatov kot si ti.
ocenzutir, 02.09.2025 ob 16:22
In kako škodiš nekomu, če streljaš plastične kroglice? Imamo nekaj odličnih strelcev, legendarni 3x ni olimpijski medalist Rajmond Debevec ti je kaj znan? Biatlon?
Jaz če nekdo omeni orožje, najprej pomislim na šport, ti pa na nasilje. Zanimivo in zaskrbljujoče, kak0 ti delajo možgani, me je kar malo strah takih psihopatov kot si ti.
Pa ja. Lahko si zdaj bureke prodajava. Tudi Šiško je imel z vardo vaje z airsoftkami. Baje.. Rajmond pa ne strelja prosto naokoli, če sva že pri njem. Tudi Fak ne, pa Anamarija tudi ne. Ne po gozdovih in travnikih, ampak na streliščih.
Mimogrede, airsoft kroglica naredi kar lepo poškodbo. Poskusi, če ne verjameš.
In čemu strelske vaje? Kaj ima to opraviti s katoliškim vikendom? Nova sorta očenaša? Nova oblika družinske ljubezni?
Hahahahaha, katoliške mevže! Kot vedno. Drugovi komunisti nikogar niso vprašali, če gredo lahko v partizane, ampak so šli pod grožnjo smrti!
Katoliški domobranclji so pa okupatorje vprašali, če se jim lahko pridružijo, hahahaha. Večne prpe! In ko jih okupator ni več branil, oborožene šminkerje, so dobili takoj po pički v Bleiburgu. Zakaj se niso branili, vsi nemško oboroženi in usposobljeni pred tistimi, tistimi … gošarji? Nesposobneži iz hoste?
Brez veze je take oboroževat in usposabljat. Naj gredo raje domov kuhat, prat, likat in pospravljat, da bo kakšna korist od njih.
Kako glupa baba !
če imaš na eni strani, na levi da ne bo pomote Nikice in podobne zavaljene spake katere niti nekaj metrov ne zmorejo peš, kaj šele teči, na drugi desni strani imaš pa lepotice , fit dekleta in fante, kateri zmorejo in hočejo, jasno je da so se levuharce oglasile, panika, prpa, kaj če se bodo znali desničarji braniti, rokovati z orožjem, soft ball je boljše kot nič, dobiš občutek za strategijo, gibanje po bojišču, si predstavlajte tiste iz mreže za demokracijo v vojaški uniformi, Nikico, Kovačevo, pa sukiča in podobne, taki pokrepajo prvo sekundo.
Forum je zaprt za komentiranje.