Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katja je edina

Katja je edina

Odgovor na objavo uporabnika
Oh jej no, 12.11.2021 ob 19:15

No, govori se po Igu in okolici, da se je to dekle za denar hodilo cepit namesto drugih.

Nekateri pravijo, da naj bi bila cepljena kar 8x.

Menda naj bi potrebovala denar za droge….

Da se ti lajdraš za male pare, se tud govori v tvoji okolici. No končno ti je prišlo na uho.

Ej… A zdravniki vse vedo?

Bogovi v belih haljah praviš, da so?

Jz mislim, da so ljudje. Tko kot ti in jz. Niso vsevedi in nekega drugega mnenja ne škodi, nekega skepticizma. Kaj meniš?

Sicer pa… Bolje, da ne veš kako bolezen imaš in se ne sekiraš in umreš mirno glede tega. Jz nočem vedet, če sm bolana. Že tko se sekiram ful glede vsega in da zvem, da sm neki fejst bolana… To ni življenje. Naravna selekcija.

Lejte. Vsak dela po svoje.

Kaj dajete vi svojim potomcem? Kakšno zemljo jim boste zapustili, ko tako delate z njo in se zagovarjate z bednimi izgovori?

Aja, sej takrat ne boste več vi živi… Ni važno.

Saj tako nič ne moremo… Ne, če nočete, res ne. Skupaj bi nam pa še mogoče uspelo. Itak boste pa nas, ki se trudimo v drugo smer it (nazaj v naravo), vi ki ste tko “civilizirani”, s takim tempom, kot grete zdaj, povlekli za sabo v prepad.

Če vam je cilj to, da se vi v ugodnem položaju in ne to, da dejansko preživimo. Da živimo. Je kr žalostno.

Ne iskat izgovorov in name kazat s prstom (se posmehovat), ker vi ne znate pogledat resnici v oči. Ker ne znate sprejet nekih logičnih dejstev. In to je… Da mi nismo umetno narejeni. Naravni smo. Narava je bla prej, kot umetno narejen kraj. Ne vem, če vam to ni logično in mislite, da nam bo nekaj umetno narejenega dejansko pomagalo in bo boljše… Good luck with that!

Slej ko prej nas boste pripeljali v prepad vse skup. Ker vas je več, kot nas.

Face it.

Anonimno 9738, 12.11.2021 ob 19:38

Dvoličneži, 12.11.2021 ob 17:05

Unglavnem, 12.11.2021 ob 16:38

Žalostno, 12.11.2021 ob 16:27

Ta Katja je samo ena. Ampak ljudi, katerim se je naredilo isto, podobno je pa ogromno.

Pač… Men ni jasno… Skupek nekih kemikalij naj bi dobro vplivalo na človeka. Ljudi je nekaj miljard in ker logično nismo vsi isti, je tudi logično, da na vsakega drugače reagira.

Ampak še vedno. To je skupek nekih kemikalij, vsaka posebej je nevarna lahko, kaj šele zmešane skupaj. In ljudje to dajejo vase. Pa tablete kr na en. Narava je tukaj za nas. Mi smo naravni ljudje. Sami smo ustvarili to vse umetno okoli nas in kako lahko sploh pričakujejo ljudje, da pa nas bo to zj rešlo. Naravna seelekcija mora biti. Tako je pri živalih, pri ljudeh pa ne sme biti? Nismo nič posebnega. Razen toz da mislimo, da smo.

Včasih se je živelo v jamah in ko gledaš okoli sebe, koliko je še naravnega in koliko umetnega?

A je to umetno normalno? Se vam res zdi, da je normalno? Plastika npr. spreminja moške v ženske oz.jih poženšča. https://youtu.be/Uo-kSxHNSDQ

Pač samo narava je normalna za nas. Saj vidite, kako nam vrača vse umetno (naravne katastrofe, bolezni).

Od kod sploh pridejo take in onakve bolezni?

Nekaj je tud umetno ustvarjenih al pa mal več.

Kdo zasluži? Farmacija. Od zdravih se ne morjo žvet.

Uglavnem pač cepiva niso naravna, torej itak lahko imajo stranske učinke. Logično.

Uglavnem? ti ne rabiš nobenega zdravila, tudi prehranskih dodatkov ne – to vse je umetno in ti škoduje na dolgi rok.

Torej se gremo naravno selekcijo? Ok, malo pozno, ker ti in tebi podobni ne bi preživeli, pa ok, od zdaj naprej bo za vas veljalo to. Pa ne pozabi, da računalniki, internet, celo elektrika v takšni obliki nista naravna, torej skenslaj. Pa centralno ogrevanje tudi ne. Vse to ti škoduje, zato se  temu v dobro narave odpovej!

Jahno, 12.11.2021 ob 16:38

KAj pa ti delaš na netu? Imaš telefon iz lesa, tipke iz volčjih čekanov? A pajkova mreža tko dobr lovi?

Ne. Še ?

Vsakič po malem delamo mi. Kolkr le lahk, po svojih močeh.

Ampak dejansko delamo na tem haha

A mislite, da gr to tko hitr spremenit lajf? Maš kak uporaben nasvet, kak vi to delate?

Mislim… Še vedno smo v razvitem svetu in tempo je tak kot je. Žal. Se skušamo čimbl ločit od tega v naravo.

Pač dejstva so to. Skrivajte se pred njimi kolkr čete ?

A to tako, da ko omedlite, kličete šamana? Aja, ne, narobe smo smo zadnjič razumeli, ko so antivakserji na protestih klicali dohtarja? ?

Pa pizda, raj grem k šamanu, kot pa k nekem takem, kot si ti – civiliziran človek. Nekaj več.

iDESI547, 12.11.2021 ob 22:04

Ljudje, ostanite ljudje. V življenju sem že kasiral gripo. Tisto pravo, ne “pogovorno’. Izželo me je kot cunjo. Ne privoščim nikomur.

Proti COVID-19 sem se cepil med prvimi, ko so sprostili cepljenje po starostnih skupinah. Pred nekaj dnevi sem zbolel. Takoj sem se testiral in test je bil negativen. Nato so sledile “muke isusove”… ljudje, polagam vam na srce… sem dokaj “dobro ohranjen”, cepljen… Tale nevidna pošast ni hec. Po dveh dneh mi je test (samotestiranje) pokazal dve črtici. Zgleda, da je bil prvi poskus lažno negativen.

Ostanite ljudje. Cepite se, če je mogoče. Če pa že ne, pa pazite nase. Verjemite mi, da ne želite dati skozi tega  kar sem dal jaz zadnjih nekaj dni. In še nisem čisto dober. Cepljen!!! Ne želim niti pomisliti, kako bi bilo, če bi se ne bil cepil. Gripa je “otroška igra” proti temu.

Ostanite zdravi, pazite nase… in začnite že misliti s svojo glavo! In samotestirajte se. In če je test pozitiven, obvestite o tem vse, s katerimi ste bili v tesnem stiku. Delujte ZA življenje.

Toliko od mene.

Dvoličneži, 12.11.2021 ob 22:02

Ej… A zdravniki vse vedo?

Bogovi v belih haljah praviš, da so?

Jz mislim, da so ljudje. Tko kot ti in jz. Niso vsevedi in nekega drugega mnenja ne škodi, nekega skepticizma. Kaj meniš?

Sicer pa… Bolje, da ne veš kako bolezen imaš in se ne sekiraš in umreš mirno glede tega. Jz nočem vedet, če sm bolana. Že tko se sekiram ful glede vsega in da zvem, da sm neki fejst bolana… To ni življenje. Naravna selekcija.

Lejte. Vsak dela po svoje.

Kaj dajete vi svojim potomcem? Kakšno zemljo jim boste zapustili, ko tako delate z njo in se zagovarjate z bednimi izgovori?

Aja, sej takrat ne boste več vi živi… Ni važno.

Saj tako nič ne moremo… Ne, če nočete, res ne. Skupaj bi nam pa še mogoče uspelo. Itak boste pa nas, ki se trudimo v drugo smer it (nazaj v naravo), vi ki ste tko “civilizirani”, s takim tempom, kot grete zdaj, povlekli za sabo v prepad.

Če vam je cilj to, da se vi v ugodnem položaju in ne to, da dejansko preživimo. Da živimo. Je kr žalostno.

Ne iskat izgovorov in name kazat s prstom (se posmehovat), ker vi ne znate pogledat resnici v oči. Ker ne znate sprejet nekih logičnih dejstev. In to je… Da mi nismo umetno narejeni. Naravni smo. Narava je bla prej, kot umetno narejen kraj. Ne vem, če vam to ni logično in mislite, da nam bo nekaj umetno narejenega dejansko pomagalo in bo boljše… Good luck with that!

Slej ko prej nas boste pripeljali v prepad vse skup. Ker vas je več, kot nas.

Face it.

Ti si pa totalno zgrešilo. Človek že davno davno ni več produkt naravne selekcije. Tam nekje od takrat, ko se je začela kultura. Ne ti ne jaz nisva potomca najboljšega genetskega materiala, pač pa hendikepirancev, ki so bili fizično inferiorni, zato pa umsko superiorni. No, tu pa tam je bil še kak neandertalec vmes ?, pa so geni še vedno prisotni. Pri nekaterih bolj izrazito zgleda ?

Ok. Seveda.

Sej ne gre z dans na jutr. Ne morš presekat, ne in it v jamo žvet.

Kaj pa s počasnimi koraki?

Al kaj je prav po vaše? Kje je meja?

Neskončno majhna zvezdica, ki sije v centru vašega srca je samo ena.

.

A ti je jasno?, 12.11.2021 ob 15:34

Če nimaš pojma o medicini, biokemiji, ali pa o avtomehaništvu, potem o teh stvareh ne govori, in ne pametuj. Zakaj je to nekaterim tako težko dojet?

Očitno vam nekaterim ni jasno, da nas hočejo s cepljenjem pobiti in naresti invalide, če nimaš pojma o teh stvaerh , prosim ne komentirajte, vozdra iz Maribora balkanci .

Gledam zdaj uradne številke. Od skoraj 5000 umrlih v Sloveniji je vse skupaj pod 35 leti umrlo samo 5 ljudi od korone. To je dosti manjši riziko kot se vozit po cesti.

In če je za cepljenjem neka logika, da si manj nevaren za druge, ker imaš potem boljši imunski sistem, potem je tudi logika za tem, da so mlajši manj nevarni, ker imajo naravno boljši imunski sistem. Če sodimo po smrtih, imajo tisti pod 35. letom okoli 500x boljši sistem od tistih nad 75 let. Pa recimo, da je cepljenje 50 % učinkovito (to sodim po 33 % cepljenih v bolnišnicah), ima mlajši necepljeni 250x boljši imunski sistem od starega cepljenega. In je približno 250x manjši rezervoar za virus – toliko manj nevaren.

Tako da PCT bi moral biti samo za starejše od 45 ali 55, dokler C in P veljata, to bi bil sorazmeren ukrep. V starih se virus skoraj neovirano množi, v mladih težje. In to bi morali upoštevat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close