Katja je edina
Cepljeni radi poudarjajo, da je samo ena Katja umrla in da zato statistično ni pomembna. Mene pa zanima, kako je bila ta Katja tako posebna, da je samo njeno telo reagiralo in je po posledicah cepiva hitro umrla. Kako močen strup oziroma reakcija mora biti v telesu, da te tako hitro pokonča? Za dobrobit vseh ostalih bi lahko preučili njeno kri in ostale paremetre, da ugotovijo zakaj je do take reakcije sploh prišlo. Mogoče ni edina, mogoče bo pri nekaterih ljudeh prišlo postopoma, mogoče pri mlajših otrocih. Vsak naj se sam odloči če se bo cepil in samo v razmislek.
ne pametuj, 12.11.2021 ob 15:37
Ne pametuj! Cepi se in zavaruj sebe in okolico.
Sem cepljena, ampak, ko sem gledala oddajo Tednik in videla kako imajo ljudje uničena življenja zaradi cepljenja me je vse minilo. Se posebno tisti mladi fant, ki je bil cepljen par dni pred Katjo.
kje je logika, 12.11.2021 ob 15:31
Cepljeni radi poudarjajo, da je samo ena Katja umrla in da zato statistično ni pomembna. Mene pa zanima, kako je bila ta Katja tako posebna, da je samo njeno telo reagiralo in je po posledicah cepiva hitro umrla. Kako močen strup oziroma reakcija mora biti v telesu, da te tako hitro pokonča? Za dobrobit vseh ostalih bi lahko preučili njeno kri in ostale paremetre, da ugotovijo zakaj je do take reakcije sploh prišlo. Mogoče ni edina, mogoče bo pri nekaterih ljudeh prišlo postopoma, mogoče pri mlajših otrocih. Vsak naj se sam odloči če se bo cepil in samo v razmislek.
Kako edina? Še vsaj ena nesrecnica je bila, zena diplomata v Belgiji, za aktero je bilo povedano…
Ti tam zgoraj…ne pametuj ali kako se ze klices,
kako lahko zavarujes okolico ce se cepis? Sedaj je priznano s strani vseh moznih laboratorijev, CDC, FDA, you name it… da cepljeni prenasajo virus. Prav zato letalske druzbe zahtevajo maske za vse, cepljene in necepljene.
Dokaze prosim…
.. pol gremo pa na pir.
Jahno povej, 12.11.2021 ob 15:50
@Jahno
lahko pokažešek na en strokovni prispevek, kjer so utemeljeno pojasnjeni stranski učinki cepiv na primeru, za kakšne poškodbe gre in v katerih primerih nastopijo in kakšno število populacije lahko dosežejo. Če tega ne uspeš, potem ne nabijaj neumnosti.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34365148/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33929487/
Hvala in prosim.
ni problem samo to, da cepivo po 4-5 mesecih nima več učinka, mapak je največja težava ta, da Z VSAKIM CEPLJENJEM IZGINE V TELUSU 30% IMUNSKEGA SISTEMA, zato tudi forsirajo 3-4-5-6-7-8-9…..cepljenje, ko boš odvisen od teh IGEL VSAKE 3-4 MESECE. To bi oni radi dosegli in pri nekaterih ljudeh so že, saj trtje cepljenje pomeni 90% manj imenuskega sistema, po 4. cepljenju pa ga nimaš več! Zdaj pa kar korajžno vihajte rokave !
Tudi Švicarji se borijo proti fašizmu.
https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/621086665686160/
Ta Katja je samo ena. Ampak ljudi, katerim se je naredilo isto, podobno je pa ogromno.
Pač… Men ni jasno… Skupek nekih kemikalij naj bi dobro vplivalo na človeka. Ljudi je nekaj miljard in ker logično nismo vsi isti, je tudi logično, da na vsakega drugače reagira.
Ampak še vedno. To je skupek nekih kemikalij, vsaka posebej je nevarna lahko, kaj šele zmešane skupaj. In ljudje to dajejo vase. Pa tablete kr na en. Narava je tukaj za nas. Mi smo naravni ljudje. Sami smo ustvarili to vse umetno okoli nas in kako lahko sploh pričakujejo ljudje, da pa nas bo to zj rešlo. Naravna seelekcija mora biti. Tako je pri živalih, pri ljudeh pa ne sme biti? Nismo nič posebnega. Razen toz da mislimo, da smo.
Včasih se je živelo v jamah in ko gledaš okoli sebe, koliko je še naravnega in koliko umetnega?
A je to umetno normalno? Se vam res zdi, da je normalno? Plastika npr. spreminja moške v ženske oz.jih poženšča. https://youtu.be/Uo-kSxHNSDQ
Pač samo narava je normalna za nas. Saj vidite, kako nam vrača vse umetno (naravne katastrofe, bolezni).
Od kod sploh pridejo take in onakve bolezni?
Nekaj je tud umetno ustvarjenih al pa mal več.
Kdo zasluži? Farmacija. Od zdravih se ne morjo žvet.
Uglavnem pač cepiva niso naravna, torej itak lahko imajo stranske učinke. Logično.
Hej711, 12.11.2021 ob 16:04
Sem cepljena, ampak, ko sem gledala oddajo Tednik in videla kako imajo ljudje uničena življenja zaradi cepljenja me je vse minilo. Se posebno tisti mladi fant, ki je bil cepljen par dni pred Katjo.
tako je…
apropo kje je analiza teh strokovnjakov, ki so jo tako napovedovali – več kot mesec dni je mimo in še nič… to nam lahko vse pove o odgovrnosti tega folka, ki se samonaziva kot strokovnjaki
Žalostno, 12.11.2021 ob 16:27
Ta Katja je samo ena. Ampak ljudi, katerim se je naredilo isto, podobno je pa ogromno.
Pač… Men ni jasno… Skupek nekih kemikalij naj bi dobro vplivalo na človeka. Ljudi je nekaj miljard in ker logično nismo vsi isti, je tudi logično, da na vsakega drugače reagira.
Ampak še vedno. To je skupek nekih kemikalij, vsaka posebej je nevarna lahko, kaj šele zmešane skupaj. In ljudje to dajejo vase. Pa tablete kr na en. Narava je tukaj za nas. Mi smo naravni ljudje. Sami smo ustvarili to vse umetno okoli nas in kako lahko sploh pričakujejo ljudje, da pa nas bo to zj rešlo. Naravna seelekcija mora biti. Tako je pri živalih, pri ljudeh pa ne sme biti? Nismo nič posebnega. Razen toz da mislimo, da smo.
Včasih se je živelo v jamah in ko gledaš okoli sebe, koliko je še naravnega in koliko umetnega?
A je to umetno normalno? Se vam res zdi, da je normalno? Plastika npr. spreminja moške v ženske oz.jih poženšča. https://youtu.be/Uo-kSxHNSDQ
Pač samo narava je normalna za nas. Saj vidite, kako nam vrača vse umetno (naravne katastrofe, bolezni).
Od kod sploh pridejo take in onakve bolezni?
Nekaj je tud umetno ustvarjenih al pa mal več.
Kdo zasluži? Farmacija. Od zdravih se ne morjo žvet.
Uglavnem pač cepiva niso naravna, torej itak lahko imajo stranske učinke. Logično.
KAj pa ti delaš na netu? Imaš telefon iz lesa, tipke iz volčjih čekanov? A pajkova mreža tko dobr lovi?
Uglavnem? ti ne rabiš nobenega zdravila, tudi prehranskih dodatkov ne – to vse je umetno in ti škoduje na dolgi rok.
Torej se gremo naravno selekcijo? Ok, malo pozno, ker ti in tebi podobni ne bi preživeli, pa ok, od zdaj naprej bo za vas veljalo to. Pa ne pozabi, da računalniki, internet, celo elektrika v takšni obliki nista naravna, torej skenslaj. Pa centralno ogrevanje tudi ne. Vse to ti škoduje, zato se temu v dobro narave odpovej!
Unglavnem, 12.11.2021 ob 16:38
Uglavnem? ti ne rabiš nobenega zdravila, tudi prehranskih dodatkov ne – to vse je umetno in ti škoduje na dolgi rok.
Torej se gremo naravno selekcijo? Ok, malo pozno, ker ti in tebi podobni ne bi preživeli, pa ok, od zdaj naprej bo za vas veljalo to. Pa ne pozabi, da računalniki, internet, celo elektrika v takšni obliki nista naravna, torej skenslaj. Pa centralno ogrevanje tudi ne. Vse to ti škoduje, zato se temu v dobro narave odpovej!
Jahno, 12.11.2021 ob 16:38
KAj pa ti delaš na netu? Imaš telefon iz lesa, tipke iz volčjih čekanov? A pajkova mreža tko dobr lovi?
Ne. Še ?
Vsakič po malem delamo mi. Kolkr le lahk, po svojih močeh.
Ampak dejansko delamo na tem haha
A mislite, da gr to tko hitr spremenit lajf? Maš kak uporaben nasvet, kak vi to delate?
Mislim… Še vedno smo v razvitem svetu in tempo je tak kot je. Žal. Se skušamo čimbl ločit od tega v naravo.
Pač dejstva so to. Skrivajte se pred njimi kolkr čete ?
Ali kdo ve oziroma je slišal, da je Poklukar svojega očeta, ko je zbolel za covidom, uspešno zdravil z ivermektinom?
Nekdo pozna štiri, ki jih je žal pokončala bolezen, mogoče tudi covid. Jaz jih poznam pet, ki so umrli po cepljenju. Najstarejši ni imel še niti 60 let. Poznam osebno, da sem pa slišala za resne posledice ali da je umrl, so pa še trije. Vem pa tudi za nekaj preminulih, vsi stari med 85 in 90, dva od njih že nekaj let nepokretna.
A zaradi kovida pa ni uničenih življenj? V oktobru sta umrla dva fanta v Srbiji, 13 in 16 let stara zaradi kovida, prej popolnoma zdrava. So bili linki, kar poišči, družine uničene! Eden je umrl doma v izolaciji, prej je bil dvakrat pri zdravniku, dali so mu nekaj proti vročini. Ista stvar, krvavitev v možgane in smrt. To v mnogo več primerih povzroči sam kovid kot pa cepljenje proti njemu. Je pa oboje za družine grozno.
Dvoličneži, 12.11.2021 ob 17:05
Ne. Še ?
Vsakič po malem delamo mi. Kolkr le lahk, po svojih močeh.
Ampak dejansko delamo na tem haha
A mislite, da gr to tko hitr spremenit lajf? Maš kak uporaben nasvet, kak vi to delate?
Mislim… Še vedno smo v razvitem svetu in tempo je tak kot je. Žal. Se skušamo čimbl ločit od tega v naravo.
Pač dejstva so to. Skrivajte se pred njimi kolkr čete ?
A to tako, da ko omedlite, kličete šamana? Aja, ne, narobe smo smo zadnjič razumeli, ko so antivakserji na protestih klicali dohtarja? ?
Forum je zaprt za komentiranje.