Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero zavarovanje ISIS, CAREMED ali CORISS

Katero zavarovanje ISIS, CAREMED ali CORISS

Kaj kdo ve o ISIS? JE vredu zavarovanje? Caremed, CORISS, ISIS, katerega bi bilo najbolje vzeti?

Vzajemne nebi, ker sm slisal slabe stvaro o njih.

Kaj pol nima noben izkusnej s CareMed?

Jaz mislim da za po Evropi bi zadostovalo zavarovanje pri Vzajemni poleg tega da je še brezplačno , če pa greš kam dlje pa Coris in se zavaruješ za podvojeno vrednost in za 14 dni pride okoli 6000 SIT/osebo.

Jaz s Corisom nisem imel nikoli problemov res pa da zneski zdravljenja niso presegli 100 000 SIT , denar sem dobil v roku 1 tedna po predložitvi računov pa še menjalniški tečaj je bil malenkost boljši kot dejansko na banki.

LP M.

Jst grem v Afriko in Azijo in bi raje imel nekaj zanesljivega npr. CORISS, ker o Vzajemni sem slisal veliko slabega.

Mogoce bi vzel pri CAREMED, k mas se prtljago zavarovano (sej pogoji so glupi) in ni drago.

ISIS se mi zdi pa predrag. Sem malce primerjal premije in ima bistveno visje.

Sam osebno poznam samo CORISS in vem, da deluje brez problemov.

A ne bi bilo bolj korektno napisati konkretno negativno izkušnjo, kot pa da si “o njih SLIŠAL veliko slabega”…

S kakšno svojo tako dobro kot slabo izkušnjo ti na srečo ne morem pomagati, čeprav sem na potovanja jemal različna zavarovanja različnih zavarovalnic. Njihovih storitev mi doslej (trkam po lesu) ni bilo treba uveljavljati.

Da klices, ko rabis in se nihce ne oglasi (24 ur na dan my ass). Mogoce so postali sedaj bolj resni, sam ce bom rabil se ne mislim s takimi stvarmi zajebavat.

Zivjo!

Jaz imam samo s corisom dobre izkusnje. Edino pri njih sem dobila nazaj denar ko sem mogla v tujini obiskat zdravnika. Enostavno sem prinesla racun in so mi povrnili denar. Z vzajemno se ne grem vec, je ze v sloveniji prevec problemov z njimi tako da v tujini sploh ne govorim. (prijateljica je bila zavarovana ko smo bile v tujini, pa je potrebovala zdravnisko pomoc, vse je placala na licu mesta. Na vzajemni v slo so pa rekli kaj nismo klicali njih da bi oni takoj ukrepali. Ko smo jih da bi se samo pozanimali kaj naredit se zal noben ni javil, sredi dneva! Tako ni dobila nic povrnjeno).

lep pozdrav

Meni je Coriss delal brez problema (driska, en dan v bolnici). Pokličeš, poveš kaj je in stvar je urejena. Če si sprejet v bolnico, plačajo direkt oni, drugače moraš pa založit. Ne vem kako je pri višjih zneskih.

Lp.

Hm, kdo govori o korektnosti!!!???

Vito, ne razumem, zakaj si potem užaljen, če ti jaz povem, da ne pogrevaj tujih juh in raje opiši kako svojo izkušnjo?

Moram reči, da takoj podpišem tisto kar si sedaj napisal, ampak ne razumem zakaj tega, kar zahtevaš od drugih, ne znaš (moreš) narediti sam?

Kaj res največji “popotnik” travela nima (skoraj) nobenih potovalnih izkušenj, da mora pisat tuje izkušnje, zraven pa druge opozarja na korektnost?

lp

bv

Oho, vidim, da je danes spet polna luna in moraš vesoljno javnost ponovno opozoriti na najin osebni “spor”, ki naj bi bil že davno končan, in na način, kako nizkotno ga rešuješ, tudi s packanjem po forumih, ki temu definitivno niso namenjeni….
Prav zanima me, kaj naj bi bilo po tvoje prepisano, od kod in od koga.
Hvala, ampak tvojega podpisa res ne potrebujem. Svoje izjave podpisujem sam. Če se pa že ti tako rad podpisuješ pod tuja besedila, tega vsaj ne očitaj drugim.

bojanv napisal:

> Hm, kdo govori o korektnosti!!!???
>
> Vito, ne razumem, zakaj si potem užaljen, če ti jaz povem, da
> ne pogrevaj tujih juh in raje opiši kako svojo izkušnjo?
>
> Moram reči, da takoj podpišem tisto kar si sedaj napisal, ampak
> ne razumem zakaj tega, kar zahtevaš od drugih, ne znaš (moreš)
> narediti sam?
>
> Kaj res največji “popotnik” travela nima (skoraj) nobenih
> potovalnih izkušenj, da mora pisat tuje izkušnje, zraven pa
> druge opozarja na korektnost?
>
> lp
>
> bv

Vito, tudi to sem ti že enkrat napisal. O nikakršnem sporu ni govora. Komentiral sem tvoje pisanje.

Zato pa v tvojem odgovoru ni besede o pisanju, zato je pa cel zapis namenjen avtorju.

“Spor” si pa itak ti spet potegnil iz parafina.

lp

bv

Verjamem, da nisi tako neumen, da bi sam omenjal, da vse tvoje insinuacije izhajajo iz tistega spora. Je pa to dobro vidno iz vsega tvojega oglašanja na moje prispevke, ki tudi najbolj nepoučenemu jasno kažejo, da ti gre izključno za osebno diskreditacijo.
Nisi pa odgovoril na moje konkretno vprašanje – kaj, od kod in od koga naj bi bilo po tvoje prepisano.

Vsem naključnim bralcem tega foruma in teme o zdravstvenih zavarovanjih se iskreno opravičujem, da morajo tole brati, vendar ob zgornjih očitkih žal moram reagirati. Administratorjevo delo pa je, da nesnago pospravi na ustrezno mesto.

Ne vem zakaj me ta stil pisanja spominja na mojega prijatelja Shantija , ki pa je baje sedaj nekje zeloooooo daleč ( na srečo ali žalost nekaterih )

No, Vito, vpliv lune na moje duševno zdravje bom prepustil tebi in psihiatrom.

Tudi ostalim osebnim napadom ne bom odgovarjal, nima smisla.

Mogoče bi pa le prebral vsebino mojega zapisa. Potem bi mogoče ugotovil, da tvoj odgovor niti najmanj ne ustreza tistemu, kar sem napisal.

Itak pa nima smisla.

Še enkrat, kot že nekajkrat, ti bom pa le napisal: Ne napadam tebe osebno, me ne zanimaš.

Komentiram le tisto, kar si napisal, še enkrat – kar si napisal.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close