Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero vozilo za kampiranje

Katero vozilo za kampiranje

Imam manjše vozilo ter posledično vzel manj opreme za kampiranje, itak imam vse na minimum, za naslednje leto bom dokupil kar nekaj opreme+večji šotor, gledal sem ostale družine s čim so se pripeljale, različno, kateri avto je hvaležen za čimveč opreme, kaj vozite vi, tisti ki kampirate?
Preverjam za Berlingo, Tepee, Kangoo, Scudo, kaj kombijevskega od VW,… je pa res, za vsakdanjo vožnjo po dopustih pa navedena vozila niso kaj preveč, tako da bi me to mogoče malo motilo.

Kombi reno trefick. Uporabljajo ga tudi za vsakodnevno vožnjo v službo. Poraza nafte enaka kot marsikateri eniprostorec. Lani smo dokupili “šotor” za na streho. Tako da otroka spina na strehi midva imava ležišče narejena zadaj. Tako lažje in hitreje putujemo. Ja imamo na nek način avtodom vendar ne za 40 in več tisočakov temveč za 10 in še to da je celo leto v uporabi. Jaz se kampiranja nekaj na pol ne grem. Pomembno mi je ležišče, stoli, miza, protočna kuhinja….. sem prestara da sedim na plastičnih stolih in majavo mizo ter kuham na mini kuhalniku makarone ter svim v spalki na golih tleh v šotoru. Kemp oprema je draga oz nanese in tudi kampiranje je luksuz.

Jaz, tole – https://www.google.si/search?q=old+vw+transporter&client=firefox-b&biw=1366&bih=633&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjElrCl5eTNAhWGApoKHfJ8CHwQ_AUIBigB#tbm=isch&q=old+vw+transporter+flower+power 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Protočna kuhinja …?
Lej, tole z leti je pa zelo relativna zadeva. Jaz jih imam 50+, mož že skoraj 60, pa se nič stara ne počutiva. Še zmeraj potujeva naokoli s šotorom, kuhava (kadar kuhava) na malem plinskem kuhalniku, no sediva na kar spodobnih zložljivih stolih za cca 70 evrov, spiva v spalki na samonapihljivih blazinah … in nama je super. Luksuz nama pomeni to, da se zapeljeva, kamor hočeva, se ustaviva, kjer hočeva, ostaneva ali se kadarkoli premakneva naprej …
Aja, avto – pežo 206 karavan. Ravno prav majhen za vsakodnevno vožnjo in ravno prav velik za vso kamp opremo. Je pa že malo v letih, bo treba zamenjat počasi, pa tudi ne veva, kaj bi, ker tale nama je super.

2 odrasla in dveletnica, citroen xsara Picasso, strešni kufer, vse zbašemo noter brez večjih problemov, vso kamp opremo (tudi 3 odrasli smo že šli in takrat enoletnica + voziček).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close