Katero smer medicine študirat da bo čim več denarja?
ZRAVILEC0, 25.10.2023 ob 19:21
sodobno zdravstvo “zdravi” – deluje s pismeni navodili farmacije, brez njih tudi čaja ne predpišejo. Ti zdravniki (morali bi se imenovati prodajalci sintetičnih izdelkov farmacije) ne znajo človeka obravnavati celostno,
Eh, holističn pristop ni dost dobičkonosn. Za zdravje gre.
CrazY FroG ?, 25.10.2023 ob 19:24
Eh, holističn pristop ni dost dobičkonosn. Za zdravje gre.
Alter scena je zeeeloooo dobičkonosna! Od homeopatije, akupunkture, raznih masaž, bioresonance, pa čudežnih zvarkov, polaganja rok, metanja fižolov…. vsi izvajalci zelo lepo služijo na naivnežih, ki so prepričani, da so pretentali sistem. Pa so le padli na limanice drugega sistema, še bolj goljufivega.
Jojno, 25.10.2023 ob 19:45
Alter scena je zeeeloooo dobičkonosna! Od homeopatije, akupunkture, raznih masaž, bioresonance, pa čudežnih zvarkov, polaganja rok, metanja fižolov…. vsi izvajalci zelo lepo služijo na naivnežih, ki so prepričani, da so pretentali sistem. Pa so le padli na limanice drugega sistema, še bolj goljufivega.
Res je dobičkonosen ves šarlatizem. Vseeno je lažje in boljše pri utečenem farmacevtskem lobiju, ta dela več škode kot koristi.
klasična medicina brez farmacije res ne more nič. Ljudje ste leni in ne želite sami sebi nič pomagati, želite in zahtevate od medicine da vam da TABLETO, ne zavedate pa se, da ta TABLETA naredi bolezen za drugo TABLETO in ta druga tableta za tretjo tableto………. na koncu ima moja babica 12 tablet – KATASTROFA in ne ti meni govorit o farmaciji, ker me zmrazi že sama beseda – to je mafija, samo poglej NATEG COVID19 samo lani so imeli s cepivi 152 milijard dobička – dobička ne prometa
Forum je zaprt za komentiranje.