Katero r briško ali primorsko suho rdeče vino
Potrebujem nasvet, kr jaz kot neredna pivka vina nisem ravno top izkušena glede stekleničene ponudbe po trgovinah:
Katero dobro primorsko oz. briško rdeče oz temno vino ( 12% alkohola in več pa mora bit, to sem dobila namig) mi proporočate- da ni preveč žveplano ( da ne bodo preveč glavobola).
Čigav Refošk ali pa Cabernet Sauvignon, kakšno “mešanico”?. Terana ne marajo… Štajerskih oz. dolenjskih vin tudi ne pijejo/ne marajo.
Lidl in Hofer imata tudi kar nekaj srednje do višje kakovostne izbire, Eurospin tudi neka boljša italijanska – ni nujno buteljka na kork, lahkoje tudi litrca na navoj, samo ne uno najcenejše, z dna sodov 🙂 Imena, katere ?
Kaj pa tale:
.https://www.hofer.si/sl/sortiment/dokazana-kakovost/vino/detailseite/ps/p/cabernet-sauvignon-shiraz/
Morda kakšno špansko, italijansko? 8 pivcev, vsak bo zagotovo litrco stankal ob dobri hrani.
Hvala za namige.
zmeraj, ko sem pil briška vina, ni bolela glava naslednji dan, imajo res dobro kakovost, če vzameš iz kleti brda cabernet sauvignon ne boš zgrešila
Cabernet sauvignon Quercus 0,75 L
nakupi primerno količino
moj predlog kot nepoznanec, 20.02.2022 ob 23:33
zmeraj, ko sem pil briška vina, ni bolela glava naslednji dan, imajo res dobro kakovost, če vzameš iz kleti brda cabernet sauvignon ne boš zgrešila
Cabernet sauvignon Quercus 0,75 L
nakupi primerno količino
Hvala za nasvet z namigom 😉
Forum je zaprt za komentiranje.