Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Letos smo se odločili za spremembo. Namesto na Hrvaško gremo na morje na Češko. A kdo pozna tam plaže? Katero priporočate?

Plaže ob morju na Češkem so približno enake kot na Maldivih. Ne bo vam žal.

Vse so dobre, samo ne pozabi na pašteto.;)
Pazi na morske visoke valove. 😉

Pojdite na Česky kamen. To je najboljše v celi Češki. Iz Prage vozite cca 50km proti zahodu, tam so pa že table za plažo. Uživajte !

Mi smo bili eno leto na Madžarskem. Sploh ni bila slaba varianta (Balaton). Cenovno ugodno, živahno …, Bolje kot marsikje na HR

Nekje je pisalo, da na in v Balatonu živijo neke majhne kačice, ki sicer niso strupene, a…(((.

Špinavý pobřeží — fenomenalno

Kjer koli na Češkem, ne bo vam žal. Zelo lepo morje imajo.

Sem bila lani. Ni ga čez Česky kamen. Moraš it pogledat !

[/quote]
se mi zdi, da sem vse čehe/inje in kamen videl na Kamenjaku ☺

[/quote]
se mi zdi, da sem vse čehe/inje in kamen videl na Kamenjaku ☺
[/quote]

Ne, ne bo držalo. Precej jih je ,ki prisegajo samo na Česky kamen in nikoli ne gredo fremd.

S prjatlcami smo tud na Balatonu dopustovale…supr izbira 🙂

karlovy vary, največja skalalnica na najlepši obali in z najtoplejšim češkim morjem, ni za zgrešit.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Okolica je sicer zelo lepa, zanimiva. Plaža mi ne sede. Precej gužve, premalo sence. Morje je toplo, ja. Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?

Kje vi vidite morje na Češkem?

Vzemi zemljevid pa si poglej. Ne sprašuj tukaj.

Kako pa je s cenami? So primerljive našim?

če na MON SČ kdo sprašuje po obmorski obali na Češkem se mu pač poda svoja vedenja, videnja, vedenja, izkušnje … ☺☺☺
ena redkih tem, kjer smo prijazni ☺☺☺

niso primerljive — so v kronah … bližje kunam ☺

No, ja s Portorožem se ne da primerjat, je cenejše. Najvišje cene so na teh treh zgoraj omenjenih plažah- to so najbolj poznane plaže. Drugje je ceneje.

Čehinja tam proti plačilu rade dajo tamalo v uporabo.
Malo si na guglu oglej portal: Czech street

Ceneje je pa zato, ke na ceskih plažah lahko vse zraven pritovoriš….senčnik, ležalnik,

Z možem sva potapljača. Kje je najbolj primerno za potapljanje, kje je v vodi največ življenja?
Kje so potapljaški centri ? Google mi nič ne pokaže. Je kdo, ki je že potapljal na Češkem?

Okolica je sicer zelo lepa, zanimiva. Plaža mi ne sede. Precej gužve, premalo sence. Morje je toplo, ja. Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?
[/quote]
Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?

to ti bila 10let nazaj,zdajle je vse zglancano in so tud morje zkoz čistilni filter prefiltrirali.zdajle je enkratno
edino me moti to,da so ležalniki mal dragi-10€ 🙁 ker je kar nekaj palm in si čehi domislijo,da imajo maldive

… Pa mi je zbežal zapis…celo cajtengi so zastonj… Le morje je julija še bolj mrzlo, zaradi severnih hladnih front 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close