katero mesto vas je
“velika mesta” me sploh neprevzamejo več v 15letni “karieri” intenzivnih potovanj.
Njabolj me je v zadnjem času fasciniral Yellowstone park, USA. En sam velik super vulkan….. Pa videt bizone od blizu je tudi neprecenljivo. Prenočevat v parku. Ga ni mesta, ki lahko to celotno doživetje nadomestil. vsaj meni po toliko letih obiskovanja “mest in velemest”….
A res? Kaj konkretno v Neaplju te je odbilo? Meni je bil namreč sofisticirano mafijski 🙂
Drugače sem pa pred leti zelo uživala v Bagdadu. Šokirala me je Aleksandrija v Egiptu. Čisto preveč evropska 🙂
[/quote]
zanemarjenost tako nekaterih zgradb, pa ljudje v njih živijo, pa tudi sploh po mestu, svinjarija, smeti.
Sploh mi ni bil všeč.
Tole pa kot bi jaz napisala. 🙂
Poleg Stockholma mi je bilo krasno večinoma povsod v Španiji, Barcelona, Madrid, Valencija … Tudi Lizbona. Pa belgijski Brugge, Gent in še par krasnih majhnih mestec. Nemška mesteca ob romantični cesti. Italija cela razen, kot že rečeno, Neapelj. In vedno znova, v vseh letnih časih, se rada vračam na Dunaj.
Oh si me spomnil na to lepo mesto….Letos na poti proti domu prečkanje Albanije sem pri tabli Kalaja e porto Palermos srečala enega prijetnega gospoda iz Danske, pa sva malo poklepetala, kje je že moja Danska, pa tisti lepi kanal v Kopenhagnu , tam sva s prijateljico bili povabljeni na jadrnico,
ves , težko se odločim, da bi rekla kje mi je lepo, načeloma mi je povsod, saj vedno najdem kakšen biser novih spominov za zimo….čez zimo pa spet iskanje luštnih destinacij, čeprav sem se komaj vrnila, bi že kar najraje šla, pa denarnica ne dovoljuje ;))
Forum je zaprt za komentiranje.