Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice katero mesto vas je

katero mesto vas je

najbolj navdušilo?
čeprav je minilo že veliko let, za sabo imam neskončno kilometrov, pa imam na Kopenhagen še vedno najlepše spomine, čudovito mesto, prijazni ljudje,
da ne govorim o kanalu, ta me je čisto prevzel http://0.tqn.com/d/create/1/0/A/A/4/-/DSC-2421-cr.jpg

Stockholm, Amsterdam, Rim.
Razočarana nad Parizom.

Ne morem pomagat, obredla sem praktično celo Evropo, ampak najbolje se počutim nekje na klopci v Londonu 🙂

Navdušil me je Pariz. Moskva razočarala. Helsinki nič posebnega. Stockholm o.k.
Lepe spomine imam na Prago, Jeruzalem, Dunaj….Berlin do neke mere.

V katerem letnem času si pa šla in zakaj te je razočaral?
Turistični mesci so je*ba, ker je preveč ljudi.

Meni je všeč Dunaj, Amsterdam, Venezia.
Žurke v Berlinu in Budimfešti. 🙂
Kar se tiče Romunije, mi pa ni bilo všeč čisto nobeno mesto.

Sem bolj avstroogrski tip zato je zamen naj Dunaj, potem Praga in Budimpešta.
Ljub mi je Munchen, mesteca od vse od Ligurije do srede Francije.

Popolnoma hladne oz. na meji razočaranja Benteke in Atene, plus velemesta NY, LA, Rio, avstralska mesta, Wu han, Peking
Skandinavskih mest še nisem videla, angleska in škotska mi ne potegnejo tukaj navijam za podeželje (isto irska)

Moje želje – Moskva, Stockholm.

Aja pozabila najbolj fantastični mesati Istanbul in Tangir

Vam kar zavidam, da ste videli toliko sveta in vam čas in denar dopušča potovanja! Mogoče pridem tudi jaz enkrat na vrsto:))

meni je bilo tudi lepo v Amsterdamu, pa Istambulu, najlepše pa v Lisboni, septembra, krasno mesto in ljudje!

Sankt Peterburg.

Meni je bilo najbolj prijetno v Londonu, na Dunaju in v Dublinu. Benetke so mi super, samo ne v poletnem času, ko smrdi in je polno turistov. Ni me preveč navdušila Bratislava, pa Kiev in Berlin, pa Istanbul (samo tam mi je bilo tri dni slabo in je to verjetno pokvarilo vzdušje). V Aziji me je najbolj inpresioniral Bangkok, hitro smo pa pobegnili iz Jakarte in Colomba 🙂

Paris, Milano, Sicilia HR otoki,…. pohvalim.

Nekako mi je uspelo pozabit na Barcelono in Granado, tam je tudi res res super 🙂

pa Ptuj je tudi zakon! 🙂 pa Piran tudi.

od tujih mi je bila zelo všeč Praga. pa London, tja bi se itak takoj preselila. 🙂

Amsterdam na prvem mestu, pa belgijski Gent, Praga, in stari del Bratislave. Dunaj in London pa žal ne preveč.

Budimpešta.

Barcelona, ritem življenja, lepa arhitektura, ladje, morje. Pa tudi Trst mi je ljub.

Za severne Benetke a.k.a. Sankt Peterburg

Stockholm brez dvoma.

Najbolj pa me je odbil Neapelj.

Še posebej zdaj ko vsake par dni nekaj gori.

Počivališče Lom. Super kremšnite :))))

Od večjih sem s polnimi pljuči dihala v Stockholmu, najbolj utesnjeno in ogroženo sem se počutila v Parizu, najbolj nemaren pa je bil Bruselj.
Od manjših pa mi je bil všeč norveški Lillehammer, tam bi lahko živela.

V tem vrstnem redu:
Palma de Mallorca izven poletne sezone
Budimpešta
Dunaj
Salzburg
Trst

Še posebej zdaj ko vsake par dni nekaj gori.
[/quote]
si to spet ti provokator?
kaj tebe muči reši pri sebi. jaz sem povedala, katero mesto me je najbolj impresioniralo in imam svoje razloge, med drugimi je tudi ta da tam nisem srečala takih nesramnih provokatorjev in zbadljivcev, ki žalijo in iščejo kreg v vsaki besedi, če človek nekaj lepo pove in izrazi svoje mnenje.
če gori kje gori zaradi takšnih kot si ti, ki non stop nekaj podtikaš in zbadaš.
In če hočeš slišati – večkrat sem bila tam in nisem videla nič da bi gorelo niti enkrat.
zdaj pa se izvoli posmehovat komu drugemu. res moraš bit težka oseba,da vsakega človeka napadeš, če samo lepo izrazi svoje mnenje.

Praga!!!! (videla dunaj, benetke ok, trst, lyon, bratislava, budimpesta, barcelona, nica katastrofa, monako ok, zg, beograd)

https://www.google.si/search?q=Giethoorn&client=opera&hs=uyB&biw=1600&bih=763&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMInr6968Wcx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close