Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero mesto v Sloveniji je po vašem mnenju najbolj obupno in zakaj?

Katero mesto v Sloveniji je po vašem mnenju najbolj obupno in zakaj?

Katero slovensko mesto je po vašem mnenju najbolj obupno in zakaj?

Trbovlje, Zagorje, Hrastnik, Jesenice, Črna na Koroškem, Bovec, Idrija. Vsa so ujeta v dolinah. Klastrofobicno.

Treba vas je v karanteno zapret do ozdravitve.

Nobeno ni prav nek cvet neobupnosti, vsako ima svoje minuse in tupatam kak plusek.

Lublana.
Potem pa Jesenice.

Kranj, Jesenice, Trbule

Šoštanj mi je tudi čuden.In Topolšica.

Kobarid mi tudi ni všeč. Ne bi mogla živeti tam med tistimi vrhovi.

Kobarid je pa res fajn, čeprav grapar živi tam nekje!

Neki najgršga!

Kobarid, da je eno najgrših mest? Drugače pa to ni mesto. Takšna narava kot je v Kobaridu je ni nikjer drugje na svetu, pa iz okoliških hribov takšni razgledi kot jih ni nikjer drugje na svetu.

P.S: prepotoval pol sveta

Kobarid, da je eno najgrših mest? Drugače pa to ni mesto. Takšna narava kot je v Kobaridu je ni nikjer drugje na svetu, pa iz okoliških hribov takšni razgledi kot jih ni nikjer drugje na svetu.

[/quote]

Jaz nimam rada planin in v taki dolini med vrhovi na obeh straneh bi se res slabo počutila…Navajena sem na našo lepo ravnino…In na planine gledam res samo od daleč…

[/quote]

Prepotoval si ti pol sveta s prstom po zemljevidu.

Ljubljana, Jesenice, Brežice, Hrastnik

Kobarid je pa res fajn, čeprav grapar živi tam nekje!
[/quote]

Kdo je grapar?

Kdo je grapar?
[/quote]
To je Grapar!

[/quote]

Ni ravno grd kraj, je pa precej utesnjen filing tam, to pa ja.

Grda:

1. Razna industrijska mesta ala Trbovlje, Idrija, Hrastnik,..
2. Maribor; umazanija, gneča, nič od niča, cigajnarija
3. Ljubljana; umazano, gneča, smrad, megleno, veliko mesto a hkrati nič ne moreš počet zares
4. Razne vukojebine ala Ptuj, Slovenske Konjice, Murska Sobota, Celje, Velenje

Lepa:

1. Nova Gorica; imaš praktično vse od narave v bližnji okolici (na morju si v slabe pol ure, pravtako v hribih). Mesto je lepo, pretočno, umirjeno, problem je pomankanje dogajanja. Lokacija najboljša. Problem je cigajnarija in kurbarija.
2. Obala; super lokacija, podnebje in narava. Problem cigajnarija, turisti poleti in vročina.
3. Tolmin; Super majhno alpsko mestece,
4. Kranjska Gora; Odlična narava, problem ker je predaleč od vsega.
5. Bled, super narava in umirjen okoliš; problem so turisti

Železniki. Ker je dol v grapi.

Velenje, Ajdovščina,Nova Gorica,Ptuj,Ormož,Koper,Bovec

-dolgočasna-

Pa ste bili zadnje case kaj na Jesenicah??? Mesto postaja vedno lepse, cisto, urejeno, vedno vec je dogajanja in prebivalci so, kljub ali prav zaradi multi-kulti zelo prijazni, odprti in pripravljeni pomagat. Bolnisnica med najbolj ucinkovitimi in prijaznimi v sloveniji. Kriminal je na zelo nizki stopnji, veliko je drustev, klubov, sportnih udejstvobanj, kulturnih prireditev in moznosti kulturnega udejstvovanja, narava okoli je cista, raznolika in vabljiva, ogromno moznosti sportanja od planinarjenja, kolesarjenja, izobrazevalne ustanove od os do srednjih in fakultete, blizina kranjske gore, bleda, alp, ljubljane, odlicne cestne povezave, blizina avstrije, italije, vse na dosegu roke… Samo mesto s svojimi objekti pa lepo, urejeno, nove fasade, nasadi, drevje,… Moti me govorjenje in pisanje na pamet, prezeto z nekimi predsodki iz preteklosti.
Jesenice postajajo ene izmed lepsih mest v sloveniji!

Kje pa živiš ti da lahko še mi tvojo vas pokomentiramo?

Se strinjam glede Jesenic. Sicer pa so grda mesta tista, ki so nekako v industrijskih conah, naprimer Trbovlje in temu podobni kraji

Kje pa živiš ti da lahko še mi tvojo vas pokomentiramo?
[/quote]

Videm.

Videm.
[/quote]

pri Ptuju, Pri Dolskem, pri Lukovici, pri Krškem, pri Dobrepolju, …, ni da ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close