Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero kremo?

Katero kremo?

Živjo! Vedno sem imela precej nečisto kožo z mozolji, ki pa se je jo po letu obiskov pri kozmetičarki kar dobro izboljšala. Sedaj pa nekako ne vem izbrati kreme- dnevne. Za nego uporabljam čistilno peno (Afrodita), tonik Ainoha Olive in pa nočno balzam Yilang Yilang od Decleorja, ki mi tudi paše. Koža je bolj mehka, napeta in pomirjena… Problem pa je, ker imam čez dan kr suho kožo in se mi prav lupi… Katero kremo bi izbrala za čez dan, da mi ne bi spet zamastila kože, hkrati pa bi dovolj vlažila?
Aja pa še to, katero masko naj uporabljam? Ali so te za enkratno uporabo v drogerijah vredo, in če ja katera bi bila zame primerna?
Hvala!

¨Pozdravljena!

Veliko lažje bi vam svetovala, če mi vam prej kožo pregledala in verjamem, da van je teško izbrati pravilno kremo, ob poplavi le teh na tržišču.
Sama najraje svetujem Matisove kreme, saj z njimi delam že več kot deset let in jih dobro poznam.V salonu imam v ta namen tudi vzorčke, da jih stranka seveda prej sproba.
Definitivno potrebujete dobro vlažilno kremo, morda sedaj ko bo mraz tudi zaščitno, vse Matisove kreme so 24 urne, zato bi vam zadoščala ena!

Lepo vabjena na svetovanje!LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close