Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero kremo za obraz uporabljate?

Katero kremo za obraz uporabljate?

Lahko rečem samo noro! Kremo uporabljam dober mesec in sem navdušena! Zelo odgovarja moji koži, ni preveč mastna, super paše z ličili in se obdrži cel dan na koži. Niti enega mozoljčka, ponavadi jih fašem vsaj ene par, ko menjam kremo… V glavnem, koža res dobro zgleda, priporočam tudi sama.

The best! ja, jaz imam mešano kožo in sem imela vedno probleme s kremami, dokler nisem začela uporabljati Lux Factorjeve. Me veseli, da tudi tebi odgovarja 🙂

Me prav razveseli, da si takole lahko pomagamo in svetujemo in da potem krema tako dobro odgovarja kakšni novi uporabnici. Ni se še zgodilo, da kakšna, ki sem ji kremo priporočila, ne bi bila z njo zadovoljna. Res super! Lep pozdrav, vsem 🙂

Kreme za dojenčke. 👍🙂

Jah, do cca 30. leta sem tudi jaz lahko uporabljala katerokoli kremo, med drugimi tudi baby kremo.. Potem pa žal to ni šlo več čez in sem morala poiskati nekaj bolj primernega za svojo kožo, saj je potrebovala druge sestavine kot prej.. na srečo, sem dokaj hitro našla Lux-Factor kremo, ki mi zelo odgovarja.

Haha tako nekako ja 🙂 V mladosti si lahko dal na svojo kožo skoraj karkoli, potem pa se to spremeni in je malo več dela.. jaz imam hvala bogu dobrega pomočnika oz. pomočnico 😉

Joj, res hvala, da ste mi priporočile LF kremo, še vedno jo uporabljam in res je zakon! Koža je prerojena, takoj ji je odgovarjala in zdaj tudi že vidim, da je bolj napeta, mladostna. Je ne menjam!

O super, me veseli! Jaz tudi! Definitivno ostaja z mano, saj mi koža ne bi pustila, da jo zamenjam, ji preveč dobro dene 😉

Joj srečnice, da ste našle kremo, ki vam odgovarja… Jaz pa probavam vse od Nivee, Balee, Afrodite, Vichy,… da bi našla kakšno, ki paše moji koži. Pozimi imam sploh problem, ker imam čisto izsušeno kožo, ampak mi mastne kreme ne pašejo… Help :/

Dobro, da je zima mimo… 😉 Si uspela kaj najti primernega za svojo kožo?

Mah ne ravno… Pomojem premalo časa vztrajam pri posamezni kremi.. Če ni takoj dobrih rezultatov ali dobrega občutka, hitro zamenjam pa bi mogoče morala malo dlje vztrajati, da se koža navadi.. Ima morda katera kakšen nasvet? Hvala.

pol ti po moje manjka vlage… ni suho vedno primerno za maščobo…si probala s paula’s choice ali pa hrvaško skintegra…res fajn zadeve, sploh za zadeve, ki jih opisuješ

Ja malo vztrajna pa moraš biti… koža sicer hitro pokaže, kaj ji paše in ne paše, ampak dostikrat so npr. kakšni mozoljcki na začetku le znak, da se koža čisti… Izberi eno, primerno za tvoj tip kože in vztrajaj vsaj en mesec oz. dokler je ne porabiš. Šele takrat bodo optimalni rezultati.

Ma ja, saj vem… Se bom potrudila 🙂 Bom šla v akcijo po prvomajskih… Katere kreme pa kaj vi tukaj uporabljate? Da dobim še kakšno idejo za novo kremo… Hvala in lepe praznike vsem 🙂

Za obraz se res splača potruditi 😉 Jaz že kar nekaj časa uporabla Lux Factor kremo proti gubam in mi zelo odgovarja. Ko sem bila mlajša ni bilo toliko pomembno, katero kremo uporabljam, je koža vse “sprejela”, zdaj pa že moram biti malo bolj pazljiva in LF krema mi je top.

Hvala za nasvet in predlog, si bom prebrala malo več o tej kremi. Ja res je, ko si mlajši se res lahko kar malo hecaš s kožo, ker ni tako občutljiva (če imaš srečo).. z leti pa je treba malo bolj pomisliti in poskrbeti za njo..

Ja, tukaj nimamo kaj, prej ko to dojameš in pravilno poskrbiš za svojo kožo, bolje je.. Koža se z leti pač spreminja in treba se je prilagoditi. Jaz imam zaenkrat “mir”, ker koži zelo odgovarja LF krema, upam, da bo tako čim dlje, ker sem res zadovoljna.

Da se še jaz ponovno javim, ker vidim, da je še govora o Lux Factor kremi. Uporabljam jo že nekaj časa in sem presrečna, da sem upoštevala nasvete tukaj, ker je krema res top! kozorijojagode, preiskusi, ne bo ti žal.

Ooo blinky, super! Me veseli, da smo lahko pomagale in da si tako zelo zadovoljna 🙂

Malo sem rabila, ampak evo, sem tudi jaz naročila kremo! 🙂 komaj čakam, da jo prejmem in preizkusim! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close