Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero kremo za obraz uporabljate?

Katero kremo za obraz uporabljate?

Me veseli, da še komu tako ustreza kot meni. Jaz sem tudi prej Vichy uporabljala, pa Afrodito, Niveo,.. Zdaj sem pa srečna z Lux Factorjem 🙂

Res je odlična. Še moja tašča jo je pohvalila 😉

Živjo, Mizonove na podlagi polžje sline. Idealno za mojo kožo je esenca proti gubam in čez dnevno kremo. Mam 38 in zelo lepo kožo brez gubic, pa sem kadilka 😉

Potem je zdaj idealna priložnost, da ji kremo podariš za praznike 😉

Pozdravljene, malce berem forume, ker mi je doma dolgčas, ker sem na bolniški. Zanimivo mi je, ko berem kako se negujete in nekatere uporabljate Soleo. Nič ne obsojam, samo razglabljamo. Moje mnenje je namreč da se slovenke premalo spoštujete, sebe in posledično tudi svoje telo. Ko gledam mimoidoče, slovenke namreč opažam da so večinoma premalo negovane, nekatere tudi (se opravičujem izrazu) zanemarjene, postarane. In ja, otroci ne smejo biti izgovor. Kakšen reality show manj zvečer pa bo več časa ostalo za nego. Obrazu naj bi ženska za svoj lep in negovan izgled namenila vsak dan nekaj časa. In da se vrnemo na prvotno vprašanje, katero kremo uporabljate? Uporabljam korejske znamke, tam sem namreč živela in njihova nega mi zelo odgovarja. Kreme so lahkotne, nežne, večinoma ima uv faktor kar je danes že prav zaželjeno, glede na škodljivost uv-ja, imajo zelo dobre sestavine. Ekstrakti nekaterih rastlin so pri njih že tradicionalni, uporabljajo jih več stoletij, ki odpravljajo marsikatero tegobo, v evropi pa niso poznani. No tudi to se zdaj počasi spreminja. Tako da polagam na srce uporabnicam Solee, to ni dobra krema, je premastna in pretežka za še tako suho kožo. Poskusite kakšno drugo, seveda ne rabi biti korejska, sej so tudi druge dobre, seveda. Takšno je namreč moje mnenje, vseeno pa Soleo zamenjajte. Prav tako ženske ki zagovarjajo samo vodo ali pa olivno olje. Moje mnenje je, da koža vseeno rabi malo več, malo hialuronske kisline, malo kolagena..tudi če dišite ni prav nič narobe, od tega ne boste dobile raka, samo mogoče malo več pozornosti od moža, haha. Pa brez zamere, pozdrav! Marija

In spoštovanje se izkazuje s tem, da uporabljamo negovalno kozmetiko? Kaj pa tiste vrste spoštovanje, ko zavestno zavračamo vsako uporabo negovalne kozmetike (ne govorim o čistoči, da ne bo pomote!) s ciljem zaustavljanja staranja? Ker jaz se preveč spoštujem, da bi poskusila staranje prikriti ali zaustaviti, vem namreč, da je moja vrednost drugje, ne v tem kako mlada sem videti.

Zakaj naj bi? Kaj pa če noče? Kaj pa če ji je kaj drugega bolj pomembno kot to? OK, če je reality show, spoštujem, ampak se mi zdi žalostno. Ampak če ji je bolj pomembno očistit domač radič in it direktno spat potem? Ali pa prebrat knjigo do konca? Ali pa it na sprehod? Meni so vse to neštetokrat bolj pomembne zadeve od tega, da naredim piling.

A rabi? Za kaj pa rabi? Da ne umremo? Koža ne rabi niti vode niti olivnega olja, kaj šele kaj drugega. Če pa hočete rečt da rabi kolagen in hialuronsko kislino zato, da ostane dlje mlada potem imate prav. Ampak da ostane mlada rabi še marsikaj drugega, česar ji pa ne dajate.

Saj vem, da je hec, ampak moški, ki mi bo namenil malo več pozornosti zato, ker lepo dišim definitivno ne bo moj mož, vsaj ne dolgo. Ker če ceni to mu hitro pokažem vrata. Jaz dišim zase, če že.

Pa da ne bo pomote, nič se mi ne zdi narobe, da skrbite zase. Če vam to veliko pomeni, potem nadaljujte; pohvalno, da sledite svojim vrednotam in idealom. Ampak da morate nekomu drugemu pridigati zakaj in kaj točno mora počet, da bo takšen kot se vam zdi, da bi moral bit… koga pa briga, kaj se vam zdi prav? Vas. Tukaj bi se moral spisek končat. Pa brez zamere, pozdrav!

Njanja, pozdravljena.
Zelo burno ste se odzvali, ugibam, mogoče ste zagovornica Solee ali pa ste se našli v mojem pisanju.

Kljub svojemu mnenju sem ostajala spoštljiva do vseh, ne vem zakaj slovenci vedno tako negativno odreagiramo. Nič in nikogar ne žalim, sem pa povedala svoje mnenje zato forumi tudi so! Konec koncev je tema “katero kremo uporabljate” in na to sem pisala.

Glede spoštovanja pa bi spet izrazila svoje mnenje če smem…ali ga vi niste? Ali je bil vaš odgovor mnenje nekoga drugega?
Lejte, glede na ton vašega odgovora menim da se ne spoštujete, posledično ne spoštujete drugih. Ženska ki se ne spoštuje, je ponavadi nesamozavestna in potemtakem tudi neurejena. Ker ne želi biti izivalna, ker takrat ne lovi, ne želi izžarevati seksipila. Ker bi se najrajše skrila še globlje v jamo ali pa pokrila z odejo čez glavo. Takšna ženska po mojem mnenju, da se razumeva, odklanja kakršen koli trud okoli sebe, ker nima ne volje ne želje po tem. In potemtakem zagovarja milo, vodo in brisačo. In ja, ravno o tem sem pisala, o pogledu slovenk na negovanje v primerjavi na korejke. Kaj mislite da korejke ne prebirajo knjig? da one nimajo na voljo 24ur v enem dnevu ravno tako kot vi?

Če sem prav razumela, ste brez moškega, radi prebirate knjige in jeste domač radič. Vse lepo in prav tudi jaz pojem veliko solate iz lastnega vrta in verjeli ali ne zelo rada prebiram knjige. Žal pa slovenska statistika pravi da so odnosi med slovenci in slovenkami hladni. Mogoče vam nebi škodilo malce seksualne začimbe.

Pa ravno tako brez zamere, Marija

Potem je zdaj idealna priložnost, da ji kremo podariš za praznike 😉
[/quote]

Super ideja, upam da te moja hčerka “sliši” 😉

Pozdravljeni,

Sem uporabinca kozmetike BIOLOGIQUE RECHERCHE.
Vsi produkti bazirajo na aktivnih sestavinah in so brez parfumov. Biologique Recherche je svetovno znani brend. Najdete ga v Salonu Shape na Barjanski 72 v Ljubljani kjer lahko tudi opravite predhodno analizo kože.

Lp, Ljubinka

Super ideja, upam da te moja hčerka “sliši” 😉
[/quote]

A je bila želja uslišana? 😉

A veš, da je bila res :))) Je nisem rabila sama kupiti in jo lahko še naprej uporabljam. Res je najboljša!

Ooo super, to pa je lepo 🙂 Jaz si jo moram pa kar sama kupovati… ampak ni panike, imam raje da mi mož kakšno rožico kupi.. pomojem si mi ne upa kupiti kreme proti gubam haha in raje kaj drugega izbere ;)))

Haha se strinjam! Če ima moški vsaj malo v glavi, bo svoji ženski rekel, da ne potrebuje kreme proti gubam… pa tudi, če jo 😉 Za to lahko same poskrbimo, z veseljem kakšno drugo darilo sprejmem, ja 🙂

Hvala, da ste mi priporočile to kremo! Uporabljam jo skoraj pol leta in sem noro zadovoljna! Koži ustreza že od začetka, z ličili gre super skupi, zdržijo cel dan. Res jo ves čas redno uporabljam in koža je zdaj bolj mladostna, napeta, u glavnem super zgleda in vsi me sprašujejo, katero kremo uporabljam 🙂

Za katero kremo gre?

Če misliš, o kateri smo se zadnjih nekaj objav “pogovarjale”, gre za kremo Lux-Factor 4D. Poznaš?

Ne, nisem še slišala. Je primerna za vse tipe kože? Se jo kupi v drogeriji, lekarni?

Ne, ne moreš je kupiti v trgovinah, še bolje, lahko jo preprosto naročiš preko njihove spletne strani. Jaz sem se kar razvadila, da mi ni treba v trgovino 🙂 Po mojih izkušnjah paše na različne tipe kože, ker jo s prijateljicami uporabljamo, imamo različne kože in smo vse zadovoljne.

Aaa zanimivo, kar prek spleta.. Grem malo pobrskat. Potem ne moreš nikjer dobiti vzorčka, da bi jo preizkusila? Potem bi se lažje odločila..

Imaš na njihovi spletni strani vse napisano ja. Ne vzorčka ne moreš dobiti, vprašaj kakšno prijateljico, morda katera uporablja, jaz sem jo tako preizkusila in bila takoj navdušena.

Mogoče pa res kakšna uporablja ja.. ampak ta teden pičim na dopust, se bom ko se vrnem s tem ubadala… Majo pa spletko hudo in še akcijo trenutno, tako da ni dvakrat za rečt, da jo bom kar med dopustom naročila hehe 🙂

Ne boste verjele, sem jo res kar na dopustu naročila :)) Mirno popoldne v senci na morju, premor med branjem, brskanje po telefonu in se spomnim, da jo moram naročit.. Simple hehe in zdaj jo že imam doma 🙂

Haha dobro si se znajdla! Upam, da ti bo všeč, jaz je ne menjam 🙂

Ma ja, spočiti možgani delajo čudeže 🙂 Jutri jo začnem uporabljati, sem morala še ta staro kremo, ki sem jo do sedaj uporabljala, porabiti… Upam, da mi bo všeč.

Super blinky, me veseli, da si se odločila za Lux-Factor kremo in da je naš čvek tukajle pomagal 🙂 Redno uporabljaj in poročaj, kako ti je všeč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close