Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero kremo svetujete?

Katero kremo svetujete?

Tukaj se itak spoznate na vse, pred časom sem vas spraševala glede slabe kože zaradi Mirene, no končno sem našla pravo kozmetiko in moja koža je čudovita, celo boljša kot prej! Vendar pa ta kozmetika, sicer namenjena problematični koži, ne more biti moja stalna nega pri 35! Zato vas sprašujem, če morda veste, če obstaja krema, ki je hkrati proti prvim gubicam (ja, kaj čem, tudi te so prišle) in ki bi hkrati imela tudi antiseptični učinek. Včeraj sem malo že gledala po drogeriji, prodajalke so pa itak študentke, tako da si nimam kaj pomagati z njimi. Kakršnakoli ideja bo dobrodošla.

Jaz osebno, se raje obrnem na študentko, ker ta je sigurno v prednosti v zvezi z novostmi na tržišču, kot pa na kakšno starejšo, ki se drži svojih znamk kot pijanec plota!

R

Meni so za nasvete najboljši v Douglasu. Ta teden je popoldne ena starejša gospa, s temnimi lasmi do ramen, ki res dobro svetuje in tudi za svetovano dobiš testerje.Prosi te tudi za povratno informacijo-kako so se ti priporočeni pripravki zdeli.Glede tvojega konkretnega vprašanja: jaz sem iskala enako kot ti, kar precej časa in nič mi ni čisto odgovarjalo.Cca 3 tedne nazaj sem si kupila kremo znamke Carita, namenjene točno takšni koži, kot jo ti opisuješ. Meni je zaenkrat super.Pri nas, kot je meni znano, to kozmetiko prodajajo le v Douglasu in v salonu Sense, kjer imajo tudi njihove nege.

Oj, kje pa je ta trgovina? Prvič slišim za njo.

City park, Ljubljana. Verjetno pa še kje, jaz kupujem v Ljubljani ali pa v Avstriji – Drogerija Douglas. Tole je pa ta kozmetika:
http://www.carita.co.uk/

Mogoče pa bi si izbrala kakšen tonik z antiseptičnim učinkom – samo, da si očistiš obraz – drugače pa uporabljaj kreme, primerne za tvoja leta. Lp.

To je pa zelo dober nasvet, hvala ga. zvezdica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close