Katero kremo, šampon?
Vso kozmetiko izdelujem sama in če želiš, se mi oglasi na ZS.. Ne prodajam, podarjam pa.
Da ne bo pomote- dekorative se pri meni ne dobi. 🙂 Se pa dobi mila, pilinge, kreme za telo, roke, obraz, balzame za ustnice, šampone, zobne paste, pralne praške, čistila..
Če izdelke kupuješ, ti svetujem, da si privoščiš vsaj nekaj certificiranega (kar ima tudi svojo ceno). Jaz sem, preden sem odkrila svoje spretne ročice 😉 , dolgo uporabljala Dr. Hauschko.
:) Linolanda, a ti nisem rekel, da boš rekla da smo zlobni? :)) Kaj si sedaj huda/nerazumevajoča? :/
Moški smo pač praktiki, želimo vedet zakaj in kako neka stvar funkcionira in če lahko na kak način sami uredimo/popravimo stvar in sem sodi tudi začetno vprašanje čemu sploh nekaj počet, a ima sploh kak smisel, namen.
Za moj okus je ženska z manj ličili ali brez njih, lepša kot kaka na debelo namazana z ne vem čim.
Sploh pa me čudi čemu se naravno lepa ženska na debelo “maskira” z raznimi ličili, zraven pa še redi, da je samozavestna oseba?…. Čemu potem “skrivanje” naravno lepega obraza? 🙁
Pa brez zamere prosim, lepši spol 😉
Saj lahko žensko postaviš pod tuš in jo tako “popraviš”, če ima na sebi preveč raznih ličil in barvnih kombinacij. 🙂
In potem občuduješ njeno naravno lepoto. :)[/quote]Ne nujno…. kaj pa, če mi vmes ugasne luč al mi pa pade mrak na oči? 😉 :)))
Saj lahko žensko postaviš pod tuš in jo tako “popraviš”, če ima na sebi preveč raznih ličil in barvnih kombinacij. 🙂
In potem občuduješ njeno naravno lepoto. :)[/quote]
omg Robi, ti pa tusi čist preveč zagovarjaš 100% natur! Malo ličila pa res pristoji vsaki ženski … A ima pri tebi bejba sploh lahko visoke pete obute?
:) Linolanda, a ti nisem rekel, da boš rekla da smo zlobni? :)) Kaj si sedaj huda/nerazumevajoča? :/
Moški smo pač praktiki, želimo vedet zakaj in kako neka stvar funkcionira in če lahko na kak način sami uredimo/popravimo stvar in sem sodi tudi začetno vprašanje čemu sploh nekaj počet, a ima sploh kak smisel, namen.
Za moj okus je ženska z manj ličili ali brez njih, lepša kot kaka na debelo namazana z ne vem čim.
Sploh pa me čudi čemu se naravno lepa ženska na debelo “maskira” z raznimi ličili, zraven pa še redi, da je samozavestna oseba?…. Čemu potem “skrivanje” naravno lepega obraza? 🙁
Pa brez zamere prosim, lepši spol ;)[/quote]
On_, pa kaj tebi niso brali “Rdeče kapice”, ko si bil majhen :)))
Pa brez zamere prosim, lepši spol ;)[/quote]
On_, pa kaj tebi niso brali “Rdeče kapice”, ko si bil majhen :)))[/quote]
A me razsvetliš prosim, kakšno vezo ima pa Rdeča kapica zdaj?
Groza je predvsem opažanje, kako s(m)o ljudje zmanipulirani. Da več ne vemo, kaj je dobro in kaj nam škoduje. Čeprav bi naj bilo preprosto.
…tam je bila še babica z debelimi očali, pa lovec in volk, ki je v vsej zgodbi žele le pomagat, a je bil napačno razumljen in je zato plačal z življenjem…..
Zato se bi jaz v bodoče raje izogibal tem o kremah in šamponih….. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.