Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis katero knjigo?

katero knjigo?

Prosim, svetujte.

Prijatelju, ki počasi postaja nekaj več, bi želela pokloniti kjigo. Da bi ga spominjala name.
Star je dobrih 40 let, zeloooo romantična duša, piše pesmi, pa tudi vsestranski športnik……

Malo sem razmišljala o Malem princu….ker tudi moj prijatelj gleda skozi srce…..
pa je morda vseeno že mal odrasel, pa bojim se, da jo že ima…
Ima še kdo kakšno idejo?

Hvala……

Alkimist, Galeb, Imenovali so jo dvoje src, Ne gre samo za kolo…. Upam, da boš našla kaj primernega!

Lp
Sebi

Jaz bi ti priporočala krasno zbirko pesmi Kavarna v prvem nadstropju, žal sem pozabila avtorja, je pa Slovenec in je mislim, da pred tremi leti za to knjigo dobil nagrado za najboljši prvenec. Ravno prav romantična in navihana knjigica…

Lep pozdrav!

Evo, pomagam, Marjetka: Peter Svetina.

Meni je bila pa zelo všeč knjiga Delfin, avtor je Sergio Bambaren, založba Eno.Drobna, a tako lepa vsebina….
Na platnicah piše: Delfin je čudovito darilo in podarite ga tistim, ki jih ljubite-tudi sebi.

LP

Jasna

Divji moški – Robert Bly

To je moška različica Žensk, ki tečejo z volkovi. Ne moreš zgrešiti. Potovanje v moško dušo, razčlemba njegove psihe, prenos mitologije v realnost sodobnega moškega
Knjiga, ob kateri bo prišel v stik s seboj….če bo hotel, seveda.

Margerite Duras: Moderato cantabile ali pa Gabriel Garcia Marquez: Ljubezen v času kolere, če jo slučajno uspeš kje dobiti.
Prva je zelo lirična in poetična, druga pa ena najlepših ljubezenskih zgodb sploh.
Glede Malega princa – tudi če že knjigo ima, važna je misel in poanta!

Še malo drugačna tema Pot od Nejca Zaplotnika.

New Report

Close