Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Katero knjigo ste nazadnje prebrali?

Katero knjigo ste nazadnje prebrali?

Generacija trapastih.

Včasih sem prebrala ogromno knjig, sedaj imam družino in si ne predstavljam, da bi poleg službe in otrok imela čas prebrati še tri knjige na teden?!

cesta

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

James Paterrson – Bikini

Malo morgen

Zdaj ko sem v pokoju, berem še za vse življenje nazaj, ko sem si želela brati, pa nisem imela časa razen na dopustu. Trenutno: 2 dneva, 2 knjigi. Zadnja: Nevesta je žal rekla ne. Pred njo pa ena Pattersonova. V zadnjem letu zagotovo 100 knjig. Prej več. Povečini berem zvečer in pozno v noč, ko mož gleda TV…..

Voda za slone. Odlična knjiga.

Kruta Zelandija-dobra kar dobro erotična

Vsem res toplo priporočam Psi! Poslušajte tiste, ki so jo prebrali od začetka do konca, na blogu je cel kup zavistnežev, ki hočejo razvrednotiti to delo, nekateri gredo celo tako daleč, da pišejo, da so jo prebrali do 1/3 pa odložili, vmes pa vidiš, da mislijo, da je glavna protagonistka v drugem poglavju – moški! (verjetno so si kje malo pogledali o knjigi, zagotovo je pa niso niti v rokah držali, ker česa takega ne moreš spregledati … kot bi trdil, da je Pink Panter rožnati mrož. Tak zagotovo ni te knjige niti odprl, mu pa gre samo nekdo, ki je naredil neko zgodbo v nos.

čisto zadnja prebrana: Dežulović: Christkind , v branju Bournova izdaja, na polici 5 del Milenka Jergovića, ki čakajo na obdelavo………….o številu prebranih knjig pa raje ne bi, ker mi nihče ne bo verjel:).

P.S. Nikoli mi pa ne bodo jasni odgovori ala – sedaj nimam časa za branje, ker imam družino………….!

Nazadnje: Pod maarmornim nebom (John Shors)
Trenutno berem Smreka bukev lipa križ (Borut Golob)

New Report

Close