Katero knjigo ste nazadnje prebrali?
Danes Kekčeve zgodbe, tekom tedna Najlepše pravljice (mk, 2. knjiga), Snežna kraljica, Encibenci na kamenci (2 različni) ….. ma berem vsak dan :)))
Od odraslih knjig sem pa nazadnje brala Pekičevo Steklino – nič čudnega, da me je minilo tovrstno branje, čeprav bo sin kmalu začel brati sam in bom iz pravljic spet prešla na bolj resno literaturo.
Od Nataše Kampuš!
Pred tem o Dejanu Zavcu – mi ni bila všečna – oprosti Babačić!
Preberem vsaj 50 knjig na leto – ja…..povprečno…eno na teden! Iz knjižnice.
NAJ knjiga? Plamen in cvet. Opus Dese Muck. Vse o alpinizmu. Milanka Lang – s katamaranom okoli sveta, Zvone Šeruga, nepozabni Tomaž Humar………….
Zapravljivka, Dagmar…………….
Jaz sem strastna bralka, od knjige se ne morem odlepiti. A trenutno ne berem, ker sem si obljubila, da dokoncam diplomsko nalogo in diplomiram. Do takrat pa samo strokovna literatura, casopis ob kavi in na wcju:)
Ko diplomiram, pa si zelim direkt v knjiznico, sposodit 10 knjig in uzivat ob branju. In sestaviti en puzzle z veliiiiiiiko kosi.
Trenutno končujem Cesarico (Shan Sa).
Zdaj med božično-novoletnimi prazniki sem prebrala 4 knjige: Amulet in Samarkanda (čisto mladinsko leposlovje, ampak prav prijetno branje), Mračne duše (M. Walters), nikakor mi pa ni sedel Čarovnikov vajenec (Flisar).
Sicer pa letno preberem vsaj 20 knjig. Ko bom penzionistka, bo cifra bistveno višja. ;)))
Iz dnevnika marketinškega guruja – Aleš Lisac – trenutno sem bolj usmerjen v takšno branje 🙂 Na polički pa me čakata še dve knjigi od Coelha in tista o življenju ruskega milijaderja Abramoviča