Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero ime vam je najlepše od naštetih?

Katero ime vam je najlepše od naštetih?

Katero vam je najlepše in katero najmanj lepo?

Nika, Neža, Neva, Nina.

Vrstni red:
1. Neža
2. Nina
3. Nika
4. Neva

Neža, Nina.

Samo Neža mi je všeč.

Neža – spominja na neko cmeravo punco in na bodečo nežo
Nika – ok
Nina – punce s tem imenom so običajno osovražene in zafnane
Neva – vsi ji bodo rekli, da je prišla iz južnih krajev. Če te to ne moti…

Meni je OK samo Nika. Pogojno še NIna.

1. Nika
2. Neža
3. Nina
4. Neva

Meni je všeč Neva. Res ne vem zakaj bi bila iz južnih krajev. Neva je rusko ime.

Živi in pusti živeti

meni je neva všeč, vsaj ni tako pogosto kot ostala imena pa še deluje tako nežno.

najmanj mi je všeč neža, ne vem zakaj ampak mi paše bolj za starejše ženice pa na ta ime dobim asociacijo na žalost, ne vem zakaj.

Neva.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Ponudba oblačil, obutve, opreme in igrač za malčke: http://www.mojalbum.com/marsha.

Tudi mene Neža spominja na nekaj žalostnega, pod ta ime vidim žalostno deklico. Isto mi je najbolj všeč Neva, ime ni pogosto in deluje nevsiljivo lepo ime. Nina in Nika sta pa prepogosta imena, saj sta lepa ampak nič posebnega.

Najbolj mi je všeč Nina, sledi Neva.
Nika mi je sicer všeč, samo je danes čisto preveč pogosto.
Neža mi pa enostavno ne potegne.

Nika in Neva

Enako.

meni tudi

enako

Neva … zelo lepo ime.

Nina

https://www.facebook.com/actio.si

Neva je izpeljanka Nevenke, ki prihaja iz ‘južnih krajev’. Že če samo v google vpišeš, ti vrže milijon zadetkov ‘iz južnih krajev’.

Meni je od naštetih najbolj všeč Nina, najmanj Neva.

Neva je izpeljanka Nevenke, ki prihaja iz ‘južnih krajev’. Že če samo v google vpišeš, ti vrže milijon zadetkov ‘iz južnih krajev’.

Meni je od naštetih najbolj všeč Nina, najmanj Neva.[/quote]

Kaj pa ruska reka Neva ? je tudi ta iz južnih krajev ?

Živi in pusti živeti

Tuki piše, da je Neva tudi špansko ime:

The Spanish name Neva means – snow

Če je Nevenka je pač Nevenka, če je Neva je pa Neva, kar pa ne pomeni da je ime iz južnih krajev. Nevenka ima pa veliko okrajšav, Neni, Nena,….kot katerokoli drugo ime. Recimo meni je všeč Lili, ni mi pa všeč Lilijana (čeprav je Lili izpeljanka iz tega imena, ampak to sploh nima veze, ime je pač Lili.)

izvor: rusija, španija

Nevenka je pač Nevenka, lahko potem rečemo tudi da je Eva (dejansko poznam Nevenko, ki jo vsi kličejo Eva) južno ime?

Izvor imena Neva: rusija, španija

Izvor imena Neva je rusija, španija. Google tako pokaže.

Ja saj Španija so južni kraji. A niso? Sicer pa ne vem, zakaj bi bilo ime, ki prihaja iz južnih krajev slabo. Meni se zdi boljše ime iz južnih krajev kot pa iz severnih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close