Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero ime bi pristajalo kot drugo ime k imenu jona

katero ime bi pristajalo kot drugo ime k imenu jona

Jona Tan je kar OK.
Če pa želiš bolj agresivnega otroka, potem naj bo pa :
Jona Tank. Da ga ne bodo zmerjali z jabolkom.

Ma daj , usmili se ga. Peter naj bo. OK, Peter Tank.

k.anja, me spravljaš v dobro voljo :)))))

Jona Tank, mater sem se nasmejala. Če bo po poklicu gostilničar, pa naj bo Jona Šank. Aja, sam pol lahko rata tud pijanček s tega.

Daj kombiniraj to ime s kakšnim bolj običajnim, da ne dobiš res kaj tretjega ven. Je par luštnih predlogov že padlo, npr. Jona Gabrijel lepo zveni.

Podpišem. Poznam dečka, ki mu je ime Jona. In mislim, da nima nihče težav s tem, da bi ga imeli za deklico. Poznam pa tudi deklico Jono, in me vedno zmoti, ker je ime v osnovi moško.

Mene se zdi Jona lepo ime in mogoče te kombinacije:

Jona Jan

Jona Andrej

(Izak Jona)

Jona je žensko ime, moško pa Jon.

bi šlo?

Ste doma židje?

Res me zanima, kako je mama dala potem fantku ime.

Se mama lahko javiš in nam poveš? Saj fantek že dolgo  hodi v šolo:):):)

Star post, a vseeno. Stvar okusov, a vsaj tolk se potrudite, da boš vedel pri imenu,za kateri spol gre. So dali ime ženski Aljoša. Ne vem če je kdo pomislil, da za imenom stoji ženska. V službi ne poznaš vse po videzu. Podpisuje se z imenom pa čisto po svoje, z neko izpeljanko, ker jo vsi zamenjujejo za deca. Poglejte nekateri starši dolgoročno, izza svojega okvirja. Pol pa užaljenost, ko si otroc spreminjajo imena.

Odgovor na objavo uporabnika
Če si tako prepričana, 04.01.2022 ob 04:56

Star post, a vseeno. Stvar okusov, a vsaj tolk se potrudite, da boš vedel pri imenu,za kateri spol gre. So dali ime ženski Aljoša. Ne vem če je kdo pomislil, da za imenom stoji ženska. V službi ne poznaš vse po videzu. Podpisuje se z imenom pa čisto po svoje, z neko izpeljanko, ker jo vsi zamenjujejo za deca. Poglejte nekateri starši dolgoročno, izza svojega okvirja. Pol pa užaljenost, ko si otroc spreminjajo imena.

Ampak Tale Jona, morda je avtorica spregledala, da je bil prerok, ki se je jezil na Boga. Torej bi bilo drugo ime lahko Jezljivi Jona. Ker pa v hebrejščini Jona pomeni golob, pa bil lahko dobil tri imena Jejezljivi Jona Golob ☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close