Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero ime bi pristajalo kot drugo ime k imenu jona

katero ime bi pristajalo kot drugo ime k imenu jona

zelo mi je všeč ime jona. svetopisemsko ime sicer.

všeč so mi tudi dvojna imena.

sinčka bi poimenovala jona, poleg iščem še ime, ki se bi s tem ujemalo.

imate kakšen predlog?

hvala

jona gold

A se ti ne smili tvoj otrok?

Jona Balona
Jon Trapon
Joni Bomboni
Jona y Morales y Cingaros y arelantes da Jon
Jona Krona
Jona fon Rumpelstiltzen
Jona Kljukona
pa tudi
Jona Barabona Novak se mi ne zdi slabo.

Ma dej, uniči otroku že ob rojstvu veselje do živlenja. A si ti predstavljaš, da bi ti bilo celo življenje ime Jona. No ja če si, potem pa kar hrabro. Pa naj bo Jona Jokona.

Čestitam za Jona Gold
in dodajam

Jona Tan

če bi pa rada to združila, pa naj bo enostavno:
Jona Jabuk

in kaj je narobe s tem imenom? poznam 2 deklici s tem imenom in tudi enega dečka. meni je ime pač lepo. enim je pa najlepše mai, tiai pa kaj jaz vem kaj še.

prosim za konstruktivne predloge drugega imena, svojo foušijo in zlobo si pa lahko nekam vtaknete. milo rečeno.

Pa kakšno foušijo, bemumast. Da bi bli fouš komu – trapasti mami še nerojenega otroka?
Na, sem ti dala cel kup predlogov, pa ti nobeden ni všeč. Tako, kot tudi tvojemu otroku to ime ne bo všeč. A kaj, ko si ga revež ne more zbrat sam.
Torej, čisto nič nisem fouš in tudi zlobna nisem.
Zlobna si ti, ki želiš svojemu otroku dati takšno ime.
Ma re, zatolč ga do konca, ali pa imej vsaj malo milosti.
In naj bo Jona Jona. Tako kot Duran Duran ali pa Baden Baden. Hmmm, ali pa New York New York (Minelli-Minelli, Sinatra-Sinatra)

Jona brez Pardona

pri nekaterih narodih je tako, da starši ne izbirajo imena otroku pač pa si sam izbere

ta cajt je pa brez imena

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

in kaj je narobe z Jona Gold ???
To pomeni, da je tvoj fantek zlat, Zlati Jona.

veste kaj, s takimi bedastimi komentarji poveste največ predvsem o vas. če so vam starši vcepili v glave neke predsodke, žalim, da ste imeli tako bedaste starše, še bolj pa to, da furate take predsodke dalje in jih prenašate na svoje potomce. če jih ne bi, bi bilo lahko otroku ime drekec, pa ne bi nihče mrdnil.

lepo prosim, meni je ime jona všeč, kaj je všeč ostalim, me pa ne zanima, ker ima vsak svoj okus.

jona je čisto lepo ime, znano iz svetopisemskih časov. iščem kombinacijo še enega imena.

če nimate predloga, bodite toliko odrasli in se zadržite pri glupem komentiranju.

mavrični jona

Itak mora imet dva imena… mogoče bi razmislil da bi mu dali še dva priimka… to je tko fajn ?

mogoče… Jona Elvis

če hočeš pa svetopisemsko pa
Jona Bartolomej
Jona Frančišek

Tako je, bom jaz povedala. Mislim, da na resno vprašanje spadajo tudi resni odgovori oziroma predlogi. Tvoje vprašanje ni bedasto, čeprav zgleda, da je. Tudi noben odgovor tukaj ni bedast, čeprav se samo tebi zdi, da je.

Nevem kakšne predsodke imaš proti predlaganim imenom, ampak to moraš razčistiti sama pri sebi.

jona elvis sta preveč “enakovredni”. skupaj predolgo. ostali dve sta preveč starinski.

jona in še nekaj kratkega poleg. mogoče jona maj. ali kaj podobnega. maj mi ne sede preveč. raje bi videla, da je kakšna črka iz prvega imena tudi v drugem. zveni bolj povezano.

priimek bo en sam, je pa dolg za 4 druge priimke 🙂

Jona On
Jona Ja
Jona Jo
Jona Noj (bere se naprej in nazaj enako)

kaj pa lovro jona. se vam zdi, da pašeta skupaj?

jona noe?
jona maks?
j

jona nitro
jona trikloretilen

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

brez zamere, a Jona je žensko al moško ime?

Jona Eva
Jona Anja
Jona Pia

če je pa moško, pa
Jona Tim
Jona Klemen

nekaj predlogov, mogoče dobite nove asociacije 🙂

Jona Nik
Jona Tin
Jona Saš
Jona Filip
Jona Žan
Jona Jan
Jona Vid

Se strinjam, da je komentiranje imen zelo otročje, neodraslo.

Meni se zdi lepa kombinacija Jona Leon

Zdravega fantka želim:)

Prince Jona Apple Gold

Jona Mona

se ne morem zadržat…

Meni paše Jona Matej ali Jona Luka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close