Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero evropsko mesto vam je najlepše?

Katero evropsko mesto vam je najlepše?

Hvala za predloge….. Vidim, da ste navdušeni nad Prago, jo morava v bližnji prihodnosti obiskati….. Razmišljam pa resno o Amsterdamu in verjetno si bova morala vzeti vsaj 4 dni, bova pa šla kar z avtom, ker letalske karte so drage, je pa itak samo 1200km….

meni je najlepše mesto Verona … in sploh italjanska mesta.

Jaz sem za Italijo, je cela čudovita, Rim pa kraljuje! Pa okoli 800 km je iz Ljubljane:)

Pa čestitam za poroko – vse dobro!

Mislim da boš v Amsterdamu težko našla koga, ki ne govori angleško…

Meni je tudi Praga zelo lepa (predvsem je bila takrat zelo poceni če nisi spal ravno v najdražjem hotelu)
Rim malo manj,
Paris mi tudi ni bil ne vem kako všeč, ker je to edini kraj, ki sem ga obiskala z agencijo (morda se kdaj vrnem tja v lastni režiji),
London pa je bolj zadaj pa tudi jaz nimam pojma zakaj, saj kaj gredega mu ni za očitat.
Stockholm je malo predaleč z avtomobilom (mi smo bili tam z avtodomom)!

Mož je skoraj vsak mesec na službenem potovanju po Italiji in je ima poln kufer;)))))…..pa še bili smo že po nekaterih krajih, tako da se bova usmerila proti severu Evrope…..

V Rim sicer še nismo šli, ampak načrtujemo kdaj čez poletje….

Zelo lep je tudi Zurich in Bern in Švica nasploh. Meni sedejo vsa ta jezera. Morda ideja za katero drugo priložnost.

Pa lepo potujta, če se imata rada, se bosta imela lepo kjerkoli. :))))

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

na nizozemskem ziher vsi govorijo angleško boljš kot večina slovencev

moj predlog: dunaj, edinburgh

Pariz, nepozabno….

počakaj na akcijo spomladi, ki jo imata Spar in Adria, pa lahko letiš vsepovsod po 99eur, kar je mnogo manj, kot daš za bencin…
lp

aja, priporočam Skandinavska glavna mesta, pa seveda tudi Amsterdam… čeprav je gl.mesto Nizozemske Haag 🙂

Toulouse, ima dušo, za razliko od Pariza, vsaj zame

---------- le vent nous portera...

ampak trenutno tja dol ni za hodit 🙂
sploh neapelj

toskana, provansa , raj za zaljubljene, romantike, samo počakaj še malo, da vse zacveti in zadehti;))!

Definitivno Stockholm.

To pa ne bo držalo…

glavno mesto Nizozemske je Amsterdam!

Maribor. :))))

Adria ima akcijo sedaj, za 99 evrov lahko puši karte do enkrat aprila, poleti te akcije ni.

Dunaj, Salzburg, Munchen, Rim in Praga – zelo

Londo, Paris – ne

Adria ima akcijo sedaj, za 99 evrov lahko puši karte do enkrat aprila, poleti te akcije ni.[/quote]

No, vsa mislim, da je ne bo. Amsterdam pa je definitivno glavno mesto!

Rim in Nepaelj – sama umazanija povsod.

Dunaj, Rim, Firenze.

mARIBOR:))))))))))

Ne ne saj se samo hecam- meni definitivno London

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

No, pa da se jaz povem. Marsikje bila, marsikaj videla. Ampak, tako lep izlet, kot smo ga imeli pa lansko leto, pa nismo imeli še nikoli in tudi videli smo ogromno.

Nemcija
1 dan ogled Trierja in okolice, tam je rimski Koloseum – sicer je majhen, ampak zelo dobro ohranjen.
2 dan smo se iz Trierja odpeljali v Cochem, tam si ogledali mesto in grad, potem pa smo sledili reki Mosel. Ob reki Mosel je na vsake 500 – 1000m postavljen grad, nekateri vec kako pa dobro ohranjeni. 3 dan, smo se vedno sledili reki Mosel, pot pa smo zakljucili v Koblenzu, tam si ogledali mesto, trdnjavo, gradove.

Ce planiras Amsterdam, ti je zadeva ob poti, pa se Nemcija je veliko cenejsa kakor pa Nizozemska.

Cudovito, prekrasno, sicer nobeno mesto ni neko ogromno mesto, razen Koblenza, ampak vredno ogleda

SOLKAN

Meni osebno pa je eno najlepših videnih mest Monako, Nica, Cannes, pa tudi v Pariz bi se še kdaj vrnila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close