Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero cepivo, če sploh, če imaš sledeče zdr. probleme?

Katero cepivo, če sploh, če imaš sledeče zdr. probleme?

Podkožne pikčaste krvavitve, srce, glava. Stara čez 40 let.

Podkožne pikčaste krvavitve od nekje 14/15 leta dalje, niso ugotovili vzroka, sicer pa tudi niso bili zainteresirani za to. To imam še danes.

Pri teh letih se mi je začela pojavljala tudi povišana temperatura do 37,5, in to 3-5 krat na teden, počutje je bilo grozno, kot ko si bolan, trajalo več let. Še danes se mi poviša, ko sem pod stresom.

Krvavitev pod sluznico v ustih (na nebu), po 3-4 dneh jemanja aspirina, predpisan s strani nevrologa (sum na TIA- naj bi se pojavil pred možgansko kapjo). Po nasvetu zdravnice sem ga takoj prenehala jemati.

Boleče preskakovanje srčnega utripa (to imam še danes), to imam odkar pomnim, že kot otrok. Pa kar naenkrat me je zabolelo, ostro, kot bi mi nož porinil v srce, v tistem se nisem mogla premaknit, ne globoko vdihnit, ne izdihnit, samo izmenjevat zrak, ki je bil že v pljučih. Ko je ostra bolečina popustila, pa sem lahko normalno vdihnila in se premaknila, kot da se ne bi nič zgodilo. To se je pojavilo večkrat na dan. To se je začelo vse nekje na začetku osnovne šole. Lahko bi imela prolaps mitralne zaklopke, še čakam na preiskave.

Pa imam tudi hude glavobole, ki trajajo po več dni skupaj, tudi včasih 10-14 dni. Imam različne, od pritiska v glavi, kot da mi bo glavo razneslo. Potem so lahko samo v določenem delu glave (včasih mi pomaga Nalgesin 550, pa 2 Lekadola, pa led na glavo). Potem so pa še najhujši, ko mi utripa pred zaprtimi  očmi, tudi če sem v temi (tako ko ti delajo EEG), grozno razbijanje v zadnjem delu glave, takrat lahko samo ležim, traja lahko več kot teden dni skupaj. Tukaj ne pomaga nič.

S katerim cepivom bi se cepili, če bi imeli takšne probleme?

Cepiva proti covid ni. Obstaja le strupen eksperimentalen zvarek.

Odgovor na objavo uporabnika
robi445, 21.09.2021 ob 14:12

Cepiva proti covid ni. Obstaja le strupen eksperimentalen zvarek.

Saj vem, pa če niti do zdravnika ne morem, niti na vlak, kaj naj?

A svojih zdravnikov (predvidevam da imaš os.dr., nevrologa, kardiologa in še koga) pa ne bi tega vprašala?

Pomoje je najbolje Moderna, za Delto je najbolj učinkovita.

Pikica765, 21.09.2021 ob 14:17

Saj vem, pa če niti do zdravnika ne morem, niti na vlak, kaj naj?

To še ni razlog, da postaneš poskusna podgana in tvegaš svoje zdravje ali življenje.

Slikaj si to fašistično kodo od nekoga drugega. Bolj boste popuščali, slabše bo.

Cepi se cimprej. Ce bos korono fasala, jo bos tezko odnesla.     Cepi se lahko cisto vsak, razen ce imas raka in si na terapiji !

Pikica387, 21.09.2021 ob 14:08

Podkožne pikčaste krvavitve, srce, glava. Stara čez 40 let.

Podkožne pikčaste krvavitve od nekje 14/15 leta dalje, niso ugotovili vzroka, sicer pa tudi niso bili zainteresirani za to. To imam še danes.

Pri teh letih se mi je začela pojavljala tudi povišana temperatura do 37,5, in to 3-5 krat na teden, počutje je bilo grozno, kot ko si bolan, trajalo več let. Še danes se mi poviša, ko sem pod stresom.

Krvavitev pod sluznico v ustih (na nebu), po 3-4 dneh jemanja aspirina, predpisan s strani nevrologa (sum na TIA- naj bi se pojavil pred možgansko kapjo). Po nasvetu zdravnice sem ga takoj prenehala jemati.

Boleče preskakovanje srčnega utripa (to imam še danes), to imam odkar pomnim, že kot otrok. Pa kar naenkrat me je zabolelo, ostro, kot bi mi nož porinil v srce, v tistem se nisem mogla premaknit, ne globoko vdihnit, ne izdihnit, samo izmenjevat zrak, ki je bil že v pljučih. Ko je ostra bolečina popustila, pa sem lahko normalno vdihnila in se premaknila, kot da se ne bi nič zgodilo. To se je pojavilo večkrat na dan. To se je začelo vse nekje na začetku osnovne šole. Lahko bi imela prolaps mitralne zaklopke, še čakam na preiskave.

Pa imam tudi hude glavobole, ki trajajo po več dni skupaj, tudi včasih 10-14 dni. Imam različne, od pritiska v glavi, kot da mi bo glavo razneslo. Potem so lahko samo v določenem delu glave (včasih mi pomaga Nalgesin 550, pa 2 Lekadola, pa led na glavo). Potem so pa še najhujši, ko mi utripa pred zaprtimi  očmi, tudi če sem v temi (tako ko ti delajo EEG), grozno razbijanje v zadnjem delu glave, takrat lahko samo ležim, traja lahko več kot teden dni skupaj. Tukaj ne pomaga nič.

S katerim cepivom bi se cepili, če bi imeli takšne probleme?

Oprosti, ampak ne morem kaj, da se ne bi strinjala s tvojim prvim stavkom, predvsem v delu “glava”. Mislim, da imaš največje probleme predvsem s tem.

Pa ne zaradi ostalega, ampak zato, ker za tak nasvet sprašuješ popolne in anonimne neznance na javnem forumu, namesto svojega osebnega zdravnika. Ali kateregakoli zdravnika.

Torej sprašuješ za zdravstveni nasvet nezaposlene, falirane študente, ekonomiste, prodajalce, smetarje, peke, strojnike, računovodje… … ? Resno?

Dejdej, 21.09.2021 ob 14:23

A svojih zdravnikov (predvidevam da imaš os.dr., nevrologa, kardiologa in še koga) pa ne bi tega vprašala?

Pomoje je najbolje Moderna, za Delto je najbolj učinkovita.

Eh, pusti, v resnici je namišljen primer. Nadaljevanje tistega, ki kao nima prevoza. Da ga že ene 20 let ni iz rovt, sploh ni pomembno 🙂

Vse tvoje nasteto imam tudi sama od osnovne sole do danes, ko sem stara 50,razen takih hudih tedenskih glavobolov, moji so milejsi in tudi, ce trajajajo teden ali dva, vmes popustijo kak dan.

Se nikdar nisem bila pri zdravniku zaradi teh simptomov!

Še nimaš dovolj problemov? Zakaj rineš v cepljenje???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close