Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kateri vodič za J Ameriko?

kateri vodič za J Ameriko?

Pozdrav!

Zanima me, če je kdo že uporabljal FootPrint vodič za J Ameriko?
Nekateri pravijo, da je dosti boljši kot pa LP.

Če ima kdo kakšno mnenje bo dobrodošlo…

Sm pa pripravljen tudi odkupit vodič (skupnega za J Ameriko) ali posamično za države:
Bolivija, Ekvador, Peru, Kolumbija..

lp

Jaz sem Footprinta samo prelistala in raje kupila LP. Se mi zdi, da je vseeno več podatkov v LP (hostli in podobno).

martina

AJA;
drugače je “South America on a shoestring” od Lonely planeta ful dobr in imaš notri napisano o vseh južnoameriških državah. Seveda so informacije skrčene, ampak zelo vredu. (cena je 10000sit)

Posodim LP South America za eno leto brezplačno.

Pokliči.

LP!

Š3tof

Hvala za info.

sm samo bral, da je ta skupni za J Ameriko precej dobr oziroma kot pravijo boljši kot LP. Do sedaj sm imel samo LP.

kje pa se Footprint vodiče, da dobiti pri nas? V kod&kam jih nimajo več. samo še nekaj kosov drugih držav.

lp

se slišiva ja jutr… 🙂

lp

drugače sm mislil vzeti od footprinta tale vodič:

http://www.footprintbooks.com/SECTIONS/guides/book.asp?productid=256#

strani je kar nekaj več kot v LP zato predvidevam, da tud kej več piše :). mogoče so pa dal nekaj strani na koncu, da si pišeš dnevnik 🙂

a ti si gledala skupni vodič od footprinta al za posamezno državo?

lp

OJ. Jaz sem jih gledala v Konzorciju (knjigarna ob Nami). Prav točno določene – za Argentino. V LP si imel fino napisane hostle, z naslovi, v Footprintu pa ne… Zato in še zaradi drugih podatkov sem raje vzela LP.

Tisti skupni za J Ameriko je OK, je pa napisanega manj, kot če imaš za vsako državo posebej. Seveda pa je napisanega ravno toliko kot rabiš. Tko, da mislim, da glede na to, da rabiš za toliko držav, je bolje da kupiš skupnega..

LP, martina

sem te klical danes pa se nihče ni javil.

prosim, če se mi lahko javiš na 031334168

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close