Kateri ugoden paket?
Stvar je taka. Imam telefon na kartico. Porabim mogoče 5-10 eur na mesec, res ga skoraj ne uporabljam. Zdaj pa imam nov aparat, ki mi dopušča tudi internet in bi rada kako naročnino, vendar sem v teh stvareh res slabo obveščena. Gledala sem že mobitel, bob, tuš….vsak ima po svoje kako ugodno varianto, tam 10 eur na mesec. Samo rada bi kakšno izkušnjo, kje imate vi naročnino. Jaz mogoče porabim 15 minut na mesec in manj, dva SMSa recimo in pogledala bi malo na internet, gmail… tako da kake ful ponudbe ne rabim. Predlogi…? Hvala:)
Tule lahko vpišeš svoji tipično uporabo in dobiš koliko te bi prišlo na mesec pri katerem ponudniku.
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-porabe.html
sicer pa priporočam Bob, npr varianto naročnine za 6,90 EUR ( kar vsebuje 200 minut in 200 sms v vsa omrežja) ali celo BigBob (1000 minut in 1000 SMS) za 9,90.
Dodatno lahko vzameš še paket prenosa podatkov 1 GB (kar je kar veliko) z 5 EUR mesečno.
Primerjlivi paketi pri drugih ponudnikih pridejo krepko čez 20 EUR.
Če pa rabiš interenta zelo malo, npr pod 100 Mb mesečno ( to je za recinp pregledat maile, brez veliko surfanja) pa lahko samo plačuješ internet po relani porabi, ki jo spremljaš preko interetn strani in te pride za 1 Mb 4 cente.
Prenos številke ni noben probelm, samo preberi navodila
Hvala!!! To sem tudi sama že gledala ja, samo ne vem koliko interneta se porabi, Mb, GB….
Do sedaj ga še nisem uporabljala, razen enega poskusa, pa mi je s kartice pobralo 10 eur, zato zdaj razmišljam o naročnini. Mogoče res celo tudi ta 4 cente.
Samo kolikor vidim moram to storiti kar preko neta, ni tako da bi šla na njihov sedež in to uredila ane?
Bob je meni brezveze, ker v paketih ni interneta. Imaš naročnino + 5eur samo za internet. zame je to tudi preveč, ker ne porabim toliko.
Jaz ti predlagam t2 (omrežje pokriva Si.mobil) http://www.t-2.net/ponudba/mobilni-paketi/s
paket S, imaš neomejene brezplačne klice v t2 omrežje fiksni telefon in mobitel, 500 MB prenosa podatkov, 100 SMS/MMS, 100 minut klicev v druga slovenska omrežja. Vse je 8eur. pa če ima kdo od vas t2 omrežje, dobite še popust.
za nas, ki malo kličemo, malo uporabljamo telefon, se zdi meni ta paket najugodnejši, ker drugi ponujajo same pakete za tiste, ki veliko kličejo.
BOB je poceni, če ne rabiš interneta. drugače pride dražje.
Bob paket res nima svojih poslovalnic, lahko ga kupiš preko interneta ali pa na prodajnih mesti (petrol, omv, pošta …)
http://www.bob.si/narocilo/prodajna-mesta
Glede na to, da si za internet plačala 10 EUR, pa predlagam, da na računo pogledaš koliko podatkov je bilo dejansko prenešenih, ker v nekaterih predplačniških paketih zna biti internet res obupno drag. ( odvisno od operaterja v predplačniškem paketu od 7 centov do 4 EUR – faktor 100 !!!)
Glede porabe količine podatkov pa takole na približno : za pregledat nujne maile (če ne odpiraš ravno nekih powerpointov in filmčkov v prilogi ) in za na hitro pregledat kakšno internet stran to znese do cca 5 Mb naenkrat, če je !Mb npr 4 cente je to 20 centov.
Pri bobu kot vem nimaš vezave in laho zadevo kadarkoli tudi prekineš.
Sicer pa vidim da je tudi T-2 varianta cenovno zanimiva, oba sistema pa uporabljata Simobilovo omrežje, ki ima kar solidno pokrtiost.
Glede pokritosti terena bi se izogibal edino Tušmobilu.
Forum je zaprt za komentiranje.