Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kateri tiskalnik naj kupim

kateri tiskalnik naj kupim

Živjo!

Kupujem nov tiskalnik, ki bi imel cenejše kartuše in bi vredu delal. Doma imam DeskJet 610 C in sm vglavnem zadovoljna sam me moti, ker so ful drage kartuše.

Epsonove kartuše so sicer cenejše, vendar so tudi prej prazne, ker so manjše.

Pa pri HP – jih, ko menjaš kartušo, menjaš tudi glavo, kar je boljše, kot pri epsonu, kjer so stroški, če je glava fuč.

Jaz imam Canon i350 in mi deluje cisto vredu. Dostikrat si printam A4 fotografije in so res vredi, no vsaj za moj okus. Tiskalnik sam stane 15.000SIT, kartusi pa obe skup (crna+barvna) 2000SIT, tak da to je res minimalno.

HP 610c je že povsem zastarel model, ki še ni zmogel kakovostnih odtisov na navaden papir. Če si z njim zadovoljna, boš z novejšim HP-jem še dosti bolj, samo ne izberi ravno najcenejšega modela. Kartuše so dražje ravno zaradi glave, nekateri eksperimentirajo z neoriginalnimi kartušami, pa so večkrat razočarani zaradi slabših izpisov.

Lahko pa za spremembo poskusiš tudi kakšno drugo znamko tiskalnika.

Najceneje boš tiskala s Canoni,osebno imam najrajši i560 ,ker ima ločene barve in je tudi nalivanje enostavno.Odličen je tudi za printanje fotografij.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close