Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KATERI TELEFON JE TRENUTNO NAJBOLJŠI!?

KATERI TELEFON JE TRENUTNO NAJBOLJŠI!?

Zanima me,kateri telefon je trenutno najboljši!?

http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php

Ha,….mislil sem,da bo odgovor novi Samsungov Galaxy S3,…:-),…

Najboljši telefon je trenutno HTC ONE X tudi Samsung ni slab..

V čem je pa HTC ONE X bolši od Samsung Galaxy S3 ?

v kvaliteti izdelave + nižja cena.

HTC ONE X torej!Pa je “telefon v Slovenščini”?

Je ja v Slovenščini brez skrbi 😉

Hvala!

ja sam HTC One X ne vid če ga gledaš, ne prepozna tvojih kretenj, debelejši je itd.

Samsung galaxy xcover

HTC ima težave – izgubili so precej tržnega deleža, ker je trenutno Samsung pač boljši v trženju in prodaji, a so hkrati tudi sami malce zaspali. Kot vidim pri okolici, ima HTC tudi svoje programske hrošče in potem ni čudno, da se ga ljudje izogibajo.

One x je bolsi. Predvsem zaradi kvalitete ohisja, htc sense in nekoliko bolsega zaslona. Pa ne prosim s takimi kvasit da je debelejši ker ta milimeter ali pol milimetra ne opazi noben razn če mas ti nadnaravne sposobnosti.

ali je sony xperia go dober?

http://www.siol.net/novice/tehnologija/vtisi/2012/10/sony_xperia_go.aspx

Med najbolšimi so trenutno Sony Z1, IPhone5,c,s…,,LG G2,,Samsung note 3
Pomoje je najbolsi LJ G2 ima 13 MP 8× ZOOM,32GB integriranega spomina,Baterjo 3000mAh,in 4×jedro 2,26GHz in SLOVENSKI meni,,,
Reku bi Sony Z1 in LG G2 si delita 1 mesto
Jaz sem imel – Sony eperio arc s,ki velja še žmeraj za vrhunski mobitel in sem bil zelo zadovoljen sedaj bom pa kupil LG G2

jaz bi rekla da sony xperia z1 … ga razmišljam prek mingla vzet … dizajn je super, karakteristike tudi, fotič ma npr. kar 20.7 mp … pa še waterproof in dust resistant je 🙂

Trenutno naboljši telefon je HTC ONE ..Sony se lahko skrije.. 😀

Vprašala bi, kateri telefon/telefoni so BOLJŠI od huawei.?

Lendava, 5.7.2014

Pozdravlejni!

Zanima me, kateri telefoni so BOLJŠI od Huawei
in od Samsung galaxy core itd…

Lep pozdrav,

Anita H.

Trenutno najboljši Android telefoni so:

HTC One M8
Samsung Galaxy S5
LG G3
Sony Z2

Najboljšega med njimi ni, ker imajo vsi določene lastnosti, ki glede na potrebe in želja kupca predstavljajo najboljšo izbiro …

So pa vsi našteti top of the top …

Pozdravljeni!
V kratkem bom morala zamenjati svoj telefon. Sem uporabnica Samsung Galaxy Acea. Seveda bo tudi moj naslednji telefon pametni telefon. Zanima me, katerega predlagate, da je res dober in ne bo zanič po nekaj mesecih. Prosim, ne komentirajte tisti, ki imate telefon le mesec ali dva, saj toliko časa delujejo dobro vsi.
Hvala in lp.

Tisti telefon ki deluje dobro prva dva meseca bo deloval dobro tudi vsaj še naslednje leto. Problem ki nastane je podoben kot pri računalnikih – v sistemu se nakopiči dosti nesnage, začasnih datotek, nekaterih datotek ki se ne odstranijo z odmestitvijo programov, pomnilnik se napolni itd. Če se po nekem obdobju, npr. po pol leta naredi backup in nato tovarniški reset, bo telefon zopet deloval tekoče kot prvi dan …

Trenutno telefon z daleč najboljšim razmerjem med ceno/zmogljivostjo/kvaliteto je Motorola Moto G, se dobi od 150€ dalje …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close