KATERI TELEFON JE TRENUTNO NAJBOLJŠI!?
Med najbolšimi so trenutno Sony Z1, IPhone5,c,s…,,LG G2,,Samsung note 3
Pomoje je najbolsi LJ G2 ima 13 MP 8× ZOOM,32GB integriranega spomina,Baterjo 3000mAh,in 4×jedro 2,26GHz in SLOVENSKI meni,,,
Reku bi Sony Z1 in LG G2 si delita 1 mesto
Jaz sem imel – Sony eperio arc s,ki velja še žmeraj za vrhunski mobitel in sem bil zelo zadovoljen sedaj bom pa kupil LG G2
Pozdravljeni!
V kratkem bom morala zamenjati svoj telefon. Sem uporabnica Samsung Galaxy Acea. Seveda bo tudi moj naslednji telefon pametni telefon. Zanima me, katerega predlagate, da je res dober in ne bo zanič po nekaj mesecih. Prosim, ne komentirajte tisti, ki imate telefon le mesec ali dva, saj toliko časa delujejo dobro vsi.
Hvala in lp.
Tisti telefon ki deluje dobro prva dva meseca bo deloval dobro tudi vsaj še naslednje leto. Problem ki nastane je podoben kot pri računalnikih – v sistemu se nakopiči dosti nesnage, začasnih datotek, nekaterih datotek ki se ne odstranijo z odmestitvijo programov, pomnilnik se napolni itd. Če se po nekem obdobju, npr. po pol leta naredi backup in nato tovarniški reset, bo telefon zopet deloval tekoče kot prvi dan …
Trenutno telefon z daleč najboljšim razmerjem med ceno/zmogljivostjo/kvaliteto je Motorola Moto G, se dobi od 150€ dalje …
Forum je zaprt za komentiranje.