Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri svincnik za ustnice?

kateri svincnik za ustnice?

Zivjo Nada!
Zanima me kako naj si naredim obrobo ustnic z svinčnikom ne da bi se mi crta zbrisala?Najprej naredim crto na zunanji strani nato se nasminkam in crte kar ni vec ker se zabrise in ne vem kako naj?Je pa res da imam temnejsi svincnik kot sminko in verjetno tudi to ni uredu kajne?Enkrat ste mi ze napisali naj uporabljam sminko hyperful najsvetlejsi odtenek,pa ne znam poiskati se svincnik ki bi mi sel zraven.Mi lahko svetujete?Svincnik bi pa potrebovala ker imam manjso zgornjo ustnico,najlepsa hvala,pa lep dan se naprej!

Nika!

Načeloma naj bi bila barvna odtenka svinčnika za usta in rdečila enaka ali pa le odtenek različna, vendar se sama izogibam tej teoriji.

Osebno uporabljam temnejše odtenke svinčnikov za obrobo in svetlejša rdečila, vendar pri tem pazim, da sta odtenka zabrisana. Pazite, da so prehodi med obrobo in rdečilom “mehki”, brez ostrih in vidnih linij.

Ustnice obrobite s svinčnikom, poleg robov pobarvajte tudi kote ustnic ( ampak samo kote, ne celih ustnic ).

Čez tako obrobljene ustnice nanesite rdečilo, ki je v svetlejših barvnih odtenkih. Seveda se rob zabriše pri takšnem nanosu, ampak rob naj ne bi bil poudarjen.

Svetli prehodi v notranjosti ustnic naredijo ustnice optično bolj povne. Glede nato, da imate zgornjo ustnico manjšo, vam svetujem, da le-to samo obrobite in nanesete rdečilo, čez nanesite lip gloss.

Torej vse je v svinčniku za ustnice in ne v rdečilu, svinčnik je tisti, ki določa barvi odtenek na ustnicah.

Lp Nada

Spoštovana,
a lahko navedete nekaj svinčnikov (znamke-imena + št. barve) za obrobe v čisto naravnih barvah mesa (oz. takih barvah, kot so ustnice)? Meni se vedno zdi, da ko si obrobim ustnice, da tako “umetno” zgledam.
Hvala in lp

Pozdravljena!

Že Niki sem pisala o tem, da je barva rdečila odvisna od svinčnika in ne od šminke. Torej uporabite svinčnik v barvi mesa, čez pa nanesite svetlejše senčilo ali pa lip gloss.

Žal vam ne morem posredovati številk barvnih odtenkov svinčnikov za obrobo ustnic, ker jih ne poznam. Žal jih je preveč na trgu….

Ko izbirate barvni odtenek svinčnika in rdečila, poskusite narisati črto na roki, čez pa nanesite rdečilo. Tako boste najlažje izbrali pravi odtenek in se odločili za nakup.

Po navadi pa izbiram svinčnike blagovnih znamk: Max Factor, IsaDora, Loreal, Revlon…. Svinčniki so mehki, mazljivi, pa tudi cenovno dostopni.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close