Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri šport – najboljši partnerji?

Kateri šport – najboljši partnerji?

Kake izkušnje imate z moškimi-rekreativci oz. rekreativnimi športniki?
Kateri so tisti športi, kjer porabijo preveč časa, za partnerko pa nič ne ostane?
Jaz imam slabo izkušnjo z jadralnim padalcem. Po več dni v Posočju, vsak pravi vikend na okoliških vzletiščih. Če bi mene to zanimalo, bi bilo ok, bi skupaj letela, tako pa sva se začela vse bolj prepirat.
Alpinisti so itak še hujši.
Kaj pa kaki nogometaši, košarkarji?
Kolesarji, tekači verjetno niso tako problematični, ker verjetno žensko zraven povabijo ali ne?

Čisto odvisno.

Dejansko so nogometaši tudi “problematični”, če tako posplošiš. Treningi med tednom , vikend tekme. Tekači? Tisti, ki ne morejo brez teka, tečejo vsak dan po najman 1 uro…tudi kolesarji, odvisno kako so zasvojeni.

Rabiš čipsojedega televizijogledalca!

Drugače pa se partnerji več kot lahko pridružijo pri športanju. Sama si povedala, da je problem v tebi. Padalstvo te ni zanimalo. Pač poiščeš tipa, ki bo gojil športe, ki so tebi cool. Ko se športa naveličaš pa pustiš tipa in si poiščeš drug šport. Glej prvi stavek v mojem odgovoru.

Tako je. Vsi športi so problematični. Zapečkarstvo je rešitev. Plus na koncu boš imela lepo zavaljenega tipa, ki ga nobena ne bo pogledala in ti bo lepo zvest.

Pujske je treba redit!

Športniki so menda bolj veseli, nasmejani, bolj pametni, polni energije, tako, da ni važno kater šport, samo, da je šport. Pa ima dedec več možnosti, da dobi žensko. Menda je tako, ne vem.

Če si lepa v obraz in postavo ti predlagam našega Sadnega a.k.a. NekulturnegaSamozavestneža.

Benča 100kg. In gre samo parkrat na teden v fitnes. Je malce piker in bodeč navzven, navznoter pa prava dušica.

Pa še lep in pameten je.

Fitneserji so res zakon, če hočeš človeka, ki je veliko doma. Če pa hočeš nekoga, ki gre kdaj pa kdaj v naravo pa kolesarji, gorniki, plezalci, tekači.

Meni so zakon alpinisti, plezalci, fajn postavce pa odlična družba.

Dans sem poln konkretnih predlogov.

DS…lepo si nekje napisala da si boš koledar obesla…začni manj jest (enostavno je – poješ polovično porcijo) …in se več gibat…kar z današnjim dnem…zdaj je pravi trenutek!

Če moški ne športa vsaj 5 ur na teden pa res ni pravi dec. Preklapljanje kanalov na TV in dvigovanje kozarca piva in tipkanje po tipkovnici in šport.

Tu vzemi kakega kolesarja ali tekača, smo ultra vzdržljivi tudi v tistem športu, ki se počne v dvoje pa ne mislim tenisa.

Še najmanj problematični so verjetno dvigovalci pirovskih krugel

Šah? 🙂

Alpinisti – tapravi – so zelo veliko zdoma…
Kolesarji znajo biti neplodni, baje…
Tekači so ok, če ne pretiravajo…
Jadralci so super, ampak to ni šport za kondicijo 🙂
Smučarje, bordanje…vse ok.
Boks…ti so ta prave dušce, zlo mehkega srca.
Lokostrelstvo – to je blo meni zmeri seksi, ne vem zakaj
Fusbal….hja, ne vem no…meni ni
Košarka – nevarna za gležnje, zmeri so neki pofaulani, zmeri šepajo…
Ping pong – zabaven za v dvoje
Plavanje – široka ramena mmmm. Sam so mi hecni, ker so obriti
Tek na smučeh….tud fajn. Če ne gre v ekstreme
Hokej – ne me basat
Gimnastika – tud super za telo, ampak so praviloma mejhni pa suhi
Atletika….kul.
Veslanje….podobno kot plavanje (teleščki pa to) sam niso obriti 🙂
Rokomet …ne vem, ampak jest sem same fajn poznala..

ti si jih pa dala skoz,,,

ti si jih pa dala skoz,,,[/quote]

Pa same športnike ;-))

je.bači — itak

ti si jih pa dala skoz,,,[/quote]

Pa same športnike ;-))[/quote]

Prava je.bačica ;-))

– nekaj takega kot košarka, ni zame, ampak tudi on sam naj ima veselje, je pa bolj zanimiv kot nogomet, vendar še vedno dolgčas zame

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

[/quote]

Pa ne da strelaš, al kaj?

[/quote]

Pa ne da strelaš, al kaj?[/quote]
Največkrat kozle, ampak, ja:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa ne da strelaš, al kaj?[/quote]
Največkrat kozle, ampak, ja:-))[/quote]

Uau. Streljaš, pa še z nogo se dotakneš vrha podboja na vratih
(vidiš, nisem pozabla, za večno se mi je vtisnilo v spomin :-)))
Seksi, kaj naj rečem 🙂

Največkrat kozle, ampak, ja:-))[/quote]

Uau. Streljaš, pa še z nogo se dotakneš vrha podboja na vratih
(vidiš, nisem pozabla, za večno se mi je vtisnilo v spomin :-)))
Seksi, kaj naj rečem :)[/quote]
No… nič posebnega verjetno… ampak ja:-)

Partnerjev se ne izbira po športu, no! To je tako, kot če bi jaz rekla, da moj mora poslušati klasično glasbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close