Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri šampon?

Kateri šampon?

Kateri šampon in balzam uporabljate, da je čim manj kemije not? Imam probleme s srbečim lasiščem.

Hvala.

probaj vichy dercos

vichy ena izmed večjih kemij na trgu, da se ne pogovarjamo o vseh živalih, ki so končle v ranah in ljudeh, ki jim prinese samo kratkoročno olajšanje problemov pa še marsikaj!!
Na našem trgu je že ogromno naravne kozmetike in naravnih pripomočkov ampak na rezultate je treba počakati par mesecev potem pa so dolgotrajni, da ne erečem večni! Ogromno na rešitev takih in drugačnih problemov s kožo in lasiščem pa reši tudi hrana!

Vsi šamponi naravne kozmetike Dvorec Trebnik. Prijazni lasem.

Sem imela podobne probleme kot ti dokler si nisem kupila šampona Ma provence. Šampon izgleda kot trdo milo, 99,9 % sestavin naj bi bilo naravnega izvora, je brez barvil in konzervansov. Na šamponu piše, da uporaba balzama ni potrebna in jaz ga res ne uporabljam (pa imam suhe lase). Je pa (v primerjavi z običajni šamponi) kar drag, vendar mislim, da bom en kos dolgo uporabljala.

Za srbeče lasišče pomagajo katerikoli otroški šamponi. Kemija pa je povsod, če se je še tako izogibaš, tudi v teh ‘bio’ izdelkih, med katerimi je prav gotovo največji nateg L’Occitane, kao neki bio, pa oh in sploh….pa to ni…….

Vichy Dercos šampon za suhe lase pa je tudi nadvse odličen!

Mal pozn, pa vseeno – Dr. Organic. Ima certifikat eco. Super se peni in krasno diši – več različic, Kupiš ga v Tuš drogerijah 🙂

Lavera – plavica ali pa mandljevo mleko; dva naravna šampona za občutljivo lasišče. Mislim, da se ju dobi praktično povsod.

Pojdi v trgovino kalček (imajo pa tudi spletno trgovino: http://www.kalcek.com/bioloska_zdrava_ekoloska_prehrana.html). Imajo precejšnjo izbiro naravnih certificiranih šamponov.

Jaz uporabljam VSE izdelke za neog las od proizvajalca Paul Mitchell.
To uporabljam že kar nekaj let in so izdelki vrhunski. SIcer so malo dražji, ampak se šampona tako malo porabi da ga imaš dolgo. Sploh zdaj ta linija Paul Mitchell Awapuhi (havajski ingver) mi je idealna. Vrhunska znamka in ne zamenjam je za nič na svetu.
Lp

Se strinjam. Vrhunski šampon! Dokler sem uporabljala klasiko sem tud imela skozi probleme z lasiščem … zdaj pa že neki časa tega in sem ful zadovoljna res. Predvsem pa zato, ker lasje niti malo niso ‘krepasti’, kot se mi je včasih dogajalo pri drugih šamponih…ker potem sem si pa dala balzam pa so bili takoj spet premastni :/ Tak da dr. Organic ti res priporočam!

Kemija je vsepovsod v koprivovem šamponu mislim da jih ni tako veliko

Meni je zakon oroflouido šampon z arganom. Fajn pomiri lasišče in ga ne izsuši, ker je zelo blag. Kar se tiče kemije, je pa tako povsod. Kjer reklamirajo da je ni, je to samo tržna poteza in zavajanje potrošnikov. Aja jaz ga kupim pri moji frizerki.
lp Anči

Najmanj kemije, barvil, konzervansov,…. je v otroških šamponih

jaz pa imam res zelooo mastne lase..poskusila sem že čisto vse in nič ne pomaga 🙁 nazadnje sem prišla do rešitve pranje las vsak dan z johnson’s baby šamponom..je še v redu ampak se mi barva hitro spere..z baby pudrom pa suhim šamponom za pranje las sem že tudi poskusila pa ni kaj dosti bolje..pozna kdo kakšno drugo rešitev??

Zame je pa najboljši Guhl za občutljivo lasišče. Kupujem ga v Müllerju.

Meni je proti prhljaju najbolj pomagal šapon Nature Siberica, je čisto nežen, kar zelo odgovarja mojemu lasišču. Kupiš ga lahko tudi v drogeriji Tuš.

Daleč najboljši, kar sem jih kdaj preizkusila, je naravni zeliščni šampon Vital od herbio.si. Braz uporabe balzama so lasje sijoči, svilnati in predvsem ne mastni.

jaz pa prisegam na Vivese senso duo, ker vse sestavine so naravnega izvora.

Meni zelo pomaga šampon od Justa, saj je eden od najbojših in najbolj naravnih.

Jaz tudi priporočam Vivese! Preiskusila sem že veliko šamponov, ampak zame vivese je najbojlši!

Uporabljam ga na pet dni.

vivese senso duo ne vsebuje kemije in lepo diši, tako da če iščeš nek šampon, ki vsebuje sestavine naravnega izvora, priporočam vivese.

jaz sem tole našla Unique Beauty iz Danske (namesto vode ima sirotko, cena 10eur) in sprobala, res deluje http://www.elle.si/lepota/mojca-mavec-je-preizkusila-povsem-ekolosko-kozmetiko-oglejte-si-rezultat/

Ali si res nekatere blondinke s šamponom proti prhljaju hmelj umijejo samo glavo in tiste lase pri glavi, one spodaj, ki se vlačijo po oblačilih pa si umijejo z balzamom Subrina za barvane lase?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close