Kateri šampon?
vichy ena izmed večjih kemij na trgu, da se ne pogovarjamo o vseh živalih, ki so končle v ranah in ljudeh, ki jim prinese samo kratkoročno olajšanje problemov pa še marsikaj!!
Na našem trgu je že ogromno naravne kozmetike in naravnih pripomočkov ampak na rezultate je treba počakati par mesecev potem pa so dolgotrajni, da ne erečem večni! Ogromno na rešitev takih in drugačnih problemov s kožo in lasiščem pa reši tudi hrana!
Sem imela podobne probleme kot ti dokler si nisem kupila šampona Ma provence. Šampon izgleda kot trdo milo, 99,9 % sestavin naj bi bilo naravnega izvora, je brez barvil in konzervansov. Na šamponu piše, da uporaba balzama ni potrebna in jaz ga res ne uporabljam (pa imam suhe lase). Je pa (v primerjavi z običajni šamponi) kar drag, vendar mislim, da bom en kos dolgo uporabljala.
Pojdi v trgovino kalček (imajo pa tudi spletno trgovino: http://www.kalcek.com/bioloska_zdrava_ekoloska_prehrana.html). Imajo precejšnjo izbiro naravnih certificiranih šamponov.
Jaz uporabljam VSE izdelke za neog las od proizvajalca Paul Mitchell.
To uporabljam že kar nekaj let in so izdelki vrhunski. SIcer so malo dražji, ampak se šampona tako malo porabi da ga imaš dolgo. Sploh zdaj ta linija Paul Mitchell Awapuhi (havajski ingver) mi je idealna. Vrhunska znamka in ne zamenjam je za nič na svetu.
Lp
Se strinjam. Vrhunski šampon! Dokler sem uporabljala klasiko sem tud imela skozi probleme z lasiščem … zdaj pa že neki časa tega in sem ful zadovoljna res. Predvsem pa zato, ker lasje niti malo niso ‘krepasti’, kot se mi je včasih dogajalo pri drugih šamponih…ker potem sem si pa dala balzam pa so bili takoj spet premastni :/ Tak da dr. Organic ti res priporočam!
jaz pa imam res zelooo mastne lase..poskusila sem že čisto vse in nič ne pomaga 🙁 nazadnje sem prišla do rešitve pranje las vsak dan z johnson’s baby šamponom..je še v redu ampak se mi barva hitro spere..z baby pudrom pa suhim šamponom za pranje las sem že tudi poskusila pa ni kaj dosti bolje..pozna kdo kakšno drugo rešitev??
Meni je proti prhljaju najbolj pomagal šapon Nature Siberica, je čisto nežen, kar zelo odgovarja mojemu lasišču. Kupiš ga lahko tudi v drogeriji Tuš.
jaz sem tole našla Unique Beauty iz Danske (namesto vode ima sirotko, cena 10eur) in sprobala, res deluje http://www.elle.si/lepota/mojca-mavec-je-preizkusila-povsem-ekolosko-kozmetiko-oglejte-si-rezultat/
Forum je zaprt za komentiranje.