kateri šampon
Pa uporabljaš kaj po šamponiranju? Jaz sem imela vse možne znamke, predvsem nemške, ker sem kupovala v DMu. Potem se mi je dogajalo, da mi noben šampon po več kot mesecu dni ni več ustrezal, še prhljaj se mi je začel delat.
Zamenjala sem šampon ne boš vrjela za slovenskega – od Subrine recept linijo, pravzaprav sem to dobila za god in potem začela postopoma uporabljat še ostale preparate z dodatki pšeničnih proteinov. Zelo dobro so založeni v Tuš drogeriji, v DM-u forsirajo samo še tuje znamke, tako, da tam Subrine našla ne boš.
Odkar si las ne obremenjujem več z barvo ali blanžiranjem (prameni), opažam, da so dosti manj zahtevni kot včasih in zdaj mi že dlje časa zelo ustreza Balein VITAMIN šampon, ki stane 90 centov, v flaški ga je pa 500 ml.
Imam pa skodrane in tanke, mehke lase… Uporabljam samo ta šampon, nobenega balzama, samo redkokdaj nanesem masko, vse drugo mi lase samo obteži in ustavri videz polizane frizure.
Pozdravček,
V kolikor so lasje trdi po pranju zamenjajte šampon in kupite negovalni šampon po možnosti ne najcenejšega ampak lahko tudi profesionalnega z dobrimi sestavinami lahko tudi kakšen eko izdelek.
Lahko so trdi zaradi pretrde vode, moja babica si je lase umivala z deževnico, mogoče je to dobro za zadnje izpiranje ali pa dodajtemalo jabolčnega kisa.
Po umivanju obvezno nanesite regenerator, tako bodo mehkejši.
Simone Godina – Moderator
Zdravo,smo študenti ekonomske fakultete in bi vas prosila, če si lahko vzamete nekaj minutk in rešite anketo o vaših navadah pri nakupu izdelkov za lase. Anketa je anonimna, vaši odgovori pa bi se uporabili zgolj za razikovalne namene. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš trud.
Lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.