Kateri romantični film priporočate
NOVO
Mene pa zanima, če ve kdo za film, ki bi bil podoben filmu Najini mostovi, torej zgodba, ki ti da misliti, res lepa, igralca se ujameta, hkrati pa v filmu ne bi nihče umrl, sem že sita takih filmov.
Pa tule je veliko predlogov napisanih, ampak ko vidiš, da je nekdo skupaj napisal love actually in najini mostovi… men sta to dva čist različna filma prvi pač klišejski ampak mi je všeč, drugi pa super in takega super bi spet rada pogledla, pa še fino bi bilo, če bi ob naslovu filma kdo napisal kratko vsebino, da se približno ve zakaj gre in ni treba it za vsak film guglat o čem se gre.
Torej za pomoč se zahvaljujem!
mene pa zanima, če kdo ve naslov filma, ki govori o paru … on gre v vojsko na valentinovo, ona mu podari polovičko srčka, njeno sliko. rodi mu sina. čisto vsako leto na valentinovo ga čaka na železniški postaji … ogromno let. na koncu ji sporočijo, da je mrtev. Mislim, da je star film … je zelo zelo lep. želim si ga še enkrat pogledat a se nikakor ne morem spomniti naslova.
Hvala vnaprej !
Lp, Tea
^^ mogoče kaj tu najdeš
http://gofugyourself.com/fug-the-fromage-the-lost-valentine-starring-j-lo-hew-02-2011
Heeej,
Jaz ti najbolj priporočam dva filma.
The Notebook (beležnica) – srečen konec in če si ganljive sorte potem potočiš solze….
The vow (zaobljuba) – ta je tudi zeloo žalosten in lahko potočiš solze