Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kateri romantični film priporočate

Kateri romantični film priporočate

Pozdravljeni

Kateri romantični film priporočate?
Želim, da je čustven.

Hvala

Mostovi Madisona

Kakšen je originalen naslov (v angleščini)

Najini mostovi
Vzhod zahod
Jesenska pripoved
Pokora
Angleški pacient
Hladni vrh
P.S. Ljubim te
Pogumno srce

The Bridges of Madison County

Love Actually. Tudi moški ga imajo radi.

Pa originalen naslov Mostov Madisona je “The Bridges of Madison County”, opis filma najdeš tukajle: http://www.imdb.com/title/tt0112579/

Najini mostovi je res enkraten film!!!

Čustven, če želiš osvojiti žensko, se odloči za film, v katerem ljubezen manj trpi kot v Najinih mostovih.

Hvala za ideje

Sem že poročen 8 let. skupaj z ženo si bi zvečer pogledala.

Hvala za ideje

Sem že poročen 8 let. skupaj z ženo si bi zvečer pogledala.[/quote]

Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.

Hvala za ideje

Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.[/quote]

Saj je. 🙂
Me pa preseneča, koliko tistih, ki ohajo in jokajo ob tem filmu pljuva čez vse tiste, ki varajo, so varali ali vsaj pomislijo na kaj takega. :)))

Vidim, da si moški 🙂 Si že kdaj gledal ta film? Mislim na film “Najini mostovi”. Je čustveno napet, ampak tako kot pravi predhodnica, v njem trpi ljubezen.

Nisem ravno navdušena nad žanrom romantična komedija, ampak film “Love actually” mi je bil pa zelo všeč. Mislim, da je bil slovenski naslov Pravzaprav ljubezen.

Na kratko. Ženska ima moža in vse je utečeno in nato jo “odkrije” nekdo drug – ne le njo, kot žensko, ampak ji odpre oči, da ni samo žena in gospodinja, ampak tudi ljubimka, lepotica, očarljivka..

Moja Afrika (Out of Africa). Druga sestra Boleyn (The other Boleyn girl).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

No ja ŽogiNogi, The Other Boleyn Girl je bolj zgodovinska drama, kot romantičen film za stiskat se. Še posebej, ker je konec precej… khm, zgodovinsko točen 😉

Love Actually tudi jaz iz srca pripročam. Tudi moškim je všeč 🙂

The Other Boleyn Girl je sicer the best film, ampak “romantičen”? Bolj spletkarski in o merjenju moči.

Še posebej, ko Anne odsekajo glavo:)

Love Actually je res en tak fletkan film, za srček pogret. 🙂

Mnja no, meni je všeč. 🙂 Onih romantičnih, ko polzi slina iz kotičkov ustnic pa nekak ne prebavljam najbolje (kakšnih sluzastih romantičnih komedij). 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Love actualy……… enkratno!

Drgač pa še Noting Hill če ti je Hugh Grant všeč.

Mata oba tako veselo zgodbo, ker tisti resni, ko kot pravijo trpi ljubezen lahko pokvarijo romantičen večee.

Dobri so še:
Serendipity
Notebook
Dangerous Beauty

Hvala za ideje

Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.[/quote]

Saj je. 🙂
Me pa preseneča, koliko tistih, ki ohajo in jokajo ob tem filmu pljuva čez vse tiste, ki varajo, so varali ali vsaj pomislijo na kaj takega. :)))[/quote]

Ej, to pa je izjava leta na tem forumu!!!!

Meni tudi je Boleyn girls blazno všeč, samo ni pa ravno kategorija romantičnih filmov, po katerih je bilo povpraševanje:)

Sicer pa jaz tudi pocukranih zadev ne maram, se pa pridružujem klubu fanic Maddison County:) Itak obožujem vse filme, kjer igra Meryl Streep.

Jaz sem nazadnje gledala film A walk to remember. Lep, romantičen, jokast,… Če ti povem, da je še moj možiček, ki je drugače skala kost jokal, pol je že nekaj na tem. Drugi filmi:
– Notting hill
– Prevzetnost in pristranost – Pride and prejudice (če imata šanso, poglejta nadaljevanko iz leta 1995 – nastopa Colin Firth)
– Hope Springs, spet nastopa Colin Firth
… več se pa ne spomnim!
Uživajta!

Ni ravno ne vem kako romantičen, je pa res lušten za pogledat: Pod toskanskim soncem (Under the tuscan sun). Res priporočam!

Lp, mishika

New Report

Close