Kateri romantični film priporočate
Love Actually. Tudi moški ga imajo radi.
Pa originalen naslov Mostov Madisona je “The Bridges of Madison County”, opis filma najdeš tukajle: http://www.imdb.com/title/tt0112579/
Hvala za ideje
Sem že poročen 8 let. skupaj z ženo si bi zvečer pogledala.[/quote]
Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.[/quote]
Saj je. 🙂
Me pa preseneča, koliko tistih, ki ohajo in jokajo ob tem filmu pljuva čez vse tiste, ki varajo, so varali ali vsaj pomislijo na kaj takega. :)))
Moja Afrika (Out of Africa). Druga sestra Boleyn (The other Boleyn girl).
LP
Mnja no, meni je všeč. 🙂 Onih romantičnih, ko polzi slina iz kotičkov ustnic pa nekak ne prebavljam najbolje (kakšnih sluzastih romantičnih komedij). 🙂
LP
Hvala za ideje
Sem že poročen 8 let. skupaj z ženo si bi zvečer pogledala.[/quote]
Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.[/quote]
Saj je. 🙂
Me pa preseneča, koliko tistih, ki ohajo in jokajo ob tem filmu pljuva čez vse tiste, ki varajo, so varali ali vsaj pomislijo na kaj takega. :)))[/quote]
Ej, to pa je izjava leta na tem forumu!!!!
Jaz sem nazadnje gledala film A walk to remember. Lep, romantičen, jokast,… Če ti povem, da je še moj možiček, ki je drugače skala kost jokal, pol je že nekaj na tem. Drugi filmi:
– Notting hill
– Prevzetnost in pristranost – Pride and prejudice (če imata šanso, poglejta nadaljevanko iz leta 1995 – nastopa Colin Firth)
– Hope Springs, spet nastopa Colin Firth
… več se pa ne spomnim!
Uživajta!