KATERI PRENOSNIK NAJ IZBEREM?
Kakor hočeš 🙂 Dobila boš, ne glede na tip trgovine, robo iz istega skladišča. Tako spletne kot fizične trgovine nabavljajo prek istih uvoznikov.[/quote]
Že res, ampak v primeru da bo z izdelkom kaj narobe se vsaj lahko na koga obrneš (spletne trgovine so pa druga pesem…..). In ker toliko omenjate ta 30 dnevna možnost vrnitve računalnika – kaj pa z njim naredijo?! Naslednji stranki ga dajo!!!!!??![/quote]
a v “navadni” štacuni pa mislš, da tega ne naredijo?
Jaz sem na podobnem kot avtorica teme, podobne potrebe, uporaba, želje…
Kaj recimo priporočate? Ima kdo izkušnje s s trgovino anni? Dobre, slabe strani računalnika: http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racunalniki/prenosni-racunalniki/476638-acer-hd5470-512mb-w7p-as5741g-i3-370m-4gb-500gb
Kakor hočeš 🙂 Dobila boš, ne glede na tip trgovine, robo iz istega skladišča. Tako spletne kot fizične trgovine nabavljajo prek istih uvoznikov.[/quote]
Že res, ampak v primeru da bo z izdelkom kaj narobe se vsaj lahko na koga obrneš (spletne trgovine so pa druga pesem…..). In ker toliko omenjate ta 30 dnevna možnost vrnitve računalnika – kaj pa z njim naredijo?! Naslednji stranki ga dajo!!!!!??![/quote]
In kako veš kaj nardijo v trgovini s tem računalnikom?
Pošljejo ga na serv is in ti lepo čakaš do 45 dni….
Jaz sem na podobnem kot avtorica teme, podobne potrebe, uporaba, želje…
Kaj recimo priporočate? Ima kdo izkušnje s s trgovino anni? Dobre, slabe strani računalnika: http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racunalniki/prenosni-racunalniki/476638-acer-hd5470-512mb-w7p-as5741g-i3-370m-4gb-500gb%5B/quote%5D
Saj so bolj ali manj že razložili v prejšnjih komentarjih,
Lahko dodam samo še glede baterije in zaslona. Prenosnikom proizvajalci večinoma priložijo 6-celične baterije. Če boste prenosnik dejansko tudi kaj prenašali:) (torej ne bo ves čas doma na kablu na mizi), potem doplačajte za 9-celično baterijo. Avtonomija prenosnika se s tem občutno poveča. Glede zaslona pa se splača vzeti takega z LED osvetlitvijo, ker so barve bolj žive in ker porabi manj energije (zopet pomembno zaradi avtonomije).
In tako naprej. V bistvu se da, tako kot pri avtih in kuhinjah, tudi pri prenosnikih delati doktorate pri nakupovanju. Na koncu pa se boste seveda morali odločiti sami.
Imela sem 5 let Acerja in je delal kot šus. Sedaj imam Toshibo Tecro in tudi dela odlično že več kot leto dni. Fant je imel HP-ja, ki mu je delal precej problemov, zaradi narave dela je vzel HP Business, odštel več kot 2k evrov, dela res v redu, ampak so take malenkosti, ki nagajajo. HP je v zadnjih letih res izgubil ugled.
Meni so Sony Vaio prenosniki špica.
http://www.vshop.si/
Tako kot avti z leti dobivajo nove in učinkovitejše motorje, tako tudi računalniki procesorje (samo da dosti hitreje). In če že kupuješ nov računalnik, potem valjda gledaš na zadnjo generacijo procesorjev.[/quote]
ti po žensko povem kaj je procesor: je srce računalnika, njegova kondicija.
s slabo kondicijo prideš v hrib. bolj počasi, a gre.
z dobro kondicijo gre hitreje.
enako je procesor.
jaz imam slabši računalnik oz. slabši procesor. računalnik čist dobr dela, če je vprašanje worda ali interneta. pri urejanju fotografij (picasa) pa mu moram dat mal več časa, da se obrne. saj naredi ampak ne smem biti nestrpna.
tako, da res kupi dober procesor, to naj ti bo vodilo.
Tudi v trgovini over.net je kar nekaj prenosnikov na izbiro.
Vsekakor se splača malo pogledat:)
Forum je zaprt za komentiranje.